Ženska košarkaška reprezentacija Srbije nalazi se u finalu izbora za najbolji tim 21. veka. The post BRAVO: Košarkašice Srbije u izboru za najbolji tim 21. veka appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) organizovala je na društvenim mrežama izbor za najbolji tim 21. veka, uoči Evropskog prvenstva, koje će se od 27. juna do 7. jula održati u Srbiji i Letoniji

 

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije nalazi se u finalu izbora za najbolji tim 21. veka. The post VELIKO PRIZNANJE: Košarkašice Srbije u izboru za najbolji tim 21. veka appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

U susret Evropskom prvenstvu za žene koje se održava od 27. juna do 7. jula u Letoniji i Srbiji, FIBA je na društvenim mrežama organizovala glasanje za najbolji tim u XXI veku.

 

U susret Evropskom prvenstvu za žene koje se održava od 27. juna do 7.  jula u Letoniji i Srbiji, FIBA je na društvenim mrežama organizovala  glasanje za najbolji tim, odnosno petorku, u 21. veku. Zahvaljujući glasovima navijača, naše devojke koje su se 2015. popele na krov Evrope, ušle su u finale. Pošto je u pitanju zvanično glasanje Fibe, bil...

 

U susret Evropskom prvenstvu za žene koje se održava od 27. juna do 7. jula u Letoniji i Srbiji, FIBA je na društvenim mrežama organizovala glasanje za najbolji tim u 21 veku.

 

Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) organizovala je na društvenim mrežama izbor za najbolji tim 21. veka, uoči Evropskog prvenstva, koje će se od 27. juna do 7. jula održati u Srbiji i Letoniji. Zahvaljujući glasovima navijača, ženska reprezentacija ušla je u finale. Glasanje je počelo danas i traje 24 časa. Glasanje se može obaviti na Tviter, Fejsbuk i Instagram nalogu Evropskog prvenstva za žene. - The GRAND FINAL is SET ✅ ! Who will be 👑 best women's #EuroBasketWomen line-up of the century ? 👉 https://t.co/bE7bg1gPGt 🎟 https://t.co/qxUM2MCgWw pic.twitter.com/AaIozC5pMM — #EuroBasketWomen (@EuroBasketWomen) June 11, 2019 - Let us know your choice 👇 ! — #EuroBasketWomen (@EuroBasketWomen) June 12, 2019

 

Zahvaljujući glasovima navijača, naše devojke koje su se 2015. popele na krov Evrope, ušle su u finale

 

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije nalazi se u finalu izbora za najbolji tim 21. veka.Medjunarodna košarkaška federacija (FIBA) organizovala je na društvenim mrežama izbor za najbolji tim 21. veka, uoči Evropskog prvenstva, koje će se od 27. juna do 7. jula održati u Srbiji i Letoniji.Zahvaljujući glasovima navijača, ženska reprezentacija ušla je u finale. Glasanje je počelo danas i traje 24 časa.Glasanje se može obaviti na Tviter, Fejsbuk i Instagram nalogu Evropskog prvenstva za žene.