Mats Vilander, jedan od najboljih tenisera u istoriji Švedske, na veoma lep način pisao je o Novaku Đokoviću u novoj kolumni koju je napisao za francuski "L'Ekip". The post NAROD BI REKAO – PADAĆE SEKIRE: Vilander nahvalio Đokovića appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Nekadašnji švedski teniser Mats Vilander pohvalno je govorio o Novaku Đokoviću, posle njegovog osvajanja US Opena.

 

Bivši švedski teniser Mats Vilander uporedio je Novaka Đokovića sa najboljim sportistima svih vremena.

 

Nekadašlji teniski as Mats Vilander uporedio je Novaka Đokovića sa najvećim sportistima u istoriji, navodeći da je srpski teniser "najbolji sportista u istoriji ovog sporta".

 

"Mogli bismo dodati i Bolta", napisao je Vilander u kolumni za "L'Equipe" i dodao: "Da li je Đoković bolji od Federera i Nadala? Verovatno. On je najbolji sportista kog je tenis ikada video".

 

Nekadašnji švedski teniser, Mats Vilander, koji je proteklih godina kao komentator "Eurosporta" često je kritikovao Novaka Đokovića, u kolumni za francuski "Ekip" napisao je nešto što dosad nije viđeno.

 

Mats Vilander je često bio na udaru srpske javnosti zbog čestih napada na Novaka, ovoga puta je promenio priču

 

Bivši švedski teniser Mats Vilander uporedio je Novaka Đokovića sa najboljim sportistima svih vremena

 

Bivši teniski as Mats Vilander poznat je kao neko ko redovno komentariše Novaka Đokovića ali ne ume da nađe sredinu i da konačno otkrije šta zaista misli o Srbinu. Mnogo puta je Vilander svojim stavovima umeo da iznervira pristalice Novaka Đokovića, ali to svakako neće biti slučaj nakon što pročitaju šta je napisao u kolumni za "L'Equipe". Pored toga što Novaka Đokovića etiketira kao najboljeg ikada u svetu tenisa, Mats Vilander pretpostavlja da bi Srbin mogao da bude označen kao najbolji sportista kojeg je svet video. "Đoković je dostigao najveći mogući nivo. Da li je bolji od Federera i Nadala? Verovatno. Zbog toga što niko ne može da ga 'rani'. Neverovatno je sa kakvom lakoćom uspeva da učini ovu igru tako jednostavnom. Bez previše komplikovanja, bez nepotrebnih rizika. Nema slabosti u njegovoj igri. On je čovek zid. Ne možete ga probiti", sipao je Vilander pohvale kao iz rukava. A onda je usledilo nešto potpuno neverovatno. Konstatacija