Letonski košarkaš Davids Viksna bori se za život, nakon što je u njegovom stanu eksplodirala plinska boca!

 

Mladi košarkaš juniorske reprezentacije Letonije Davids Viksne doživeo je strašnu tragediju kada je u stanu eksplodirala plinska boca, a mladom igraču se bore za život.

 12

Da li će reprezentacija samoproglašene republike nastupiti u Sarajevu?

 

Evropsko kadetsko prvenstvo za košarkaše do 16 godina u diviziji B u Sarajevu postalo je tema Starog kontinenta iz političkih, a ne sportskih razloga. Upravo se oni kriju iza nemogućnosti košarkaša tzv. Kosova da nastupe na kontinentalnoj smotri.

 

Dejan sa suprugom i naslednikom uživa već mesec dana u svojoj vili na Jadranu. Dok se supruga Ivana (sa kojom je 15 godina u braku) sunča, Bodiroga uči sina Nikolu da vozi gliser.

 

Kadetska košarkaška reprezentacija Kosova nije dobila potrebne vize za ulazak u Bosnu i Hercegovinu, u čijoj će se prestonici igrati Evropsko prvenstvo. The post RAMPA: Košarkašima sa Kosova zabranjen ulaz u Bosnu i Hercegovinu! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Juniorski reprezentativac Letonije Davids Viksne životno je ugrožen, nakon što je doživeo povrede prilikom eksplozije plinske boce. The post TRAGEDIJA POTRESLA LETONIJU: Mladom košarkašu ugrožen život appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 4

Mladi košarkaš juniorske reprezentacije Letonije, Davids Viksne doživeo nesreću kada je u stanu eksplodirala plinska boca.

 

Košarkaš Klivlend Kavalirsa Džordan Klarkson nalazi se na najužem spisku igrača koji bi mogli da zaigraju za reprezentaciju Filipina.

 

Žoakim Noa, košarkaš Njujork Niksa, biće ili trejdovan ili otpušten iz te ekipe, posle neslaganja sa upravom.

 

Naš košarkaš Nikola Kalinić poslednjih mesec dana ima veliki problem oko dokazivanja svog identiteta na društvenim mrežama, a i Evroliga se objavom uključila u ovu pomalo gotovo nestvarnu situaciju.