Dragan Milosavljević je zaslužio sve dobro što mu se dešava u karijeri, pa tako i da četiri godine igra u jednom od najstabilnijih evropskih klubova i živi u na „Obali sunca“

 

Srpski košarkaški reprezentativac Dragan Milosavljević produžio je ugovor sa Unikahom do leta 2021. godine, objavio je klub iz Malage.

 

Srpski košarkaški reprezentativac Dragan Milosavljević produžio je ugovor sa Unikahom do leta 2021. godine, objavio je klub iz Malage. Njemu je prethodna saradnja isticala završetkom ove sezone, ali je odlučio da ostane u Unikahi, čiji je član već dve godine.

 

MALAGA: Srpski košarkaški reprezentativac Dragan Milosavljević produžio je ugovor sa Unikahom do leta 2021. godine, objavio je danas klub iz Malage.

 

Ono što je najavljivano sada je dobilo i zvaničnu potvrdu - Dragan Milosavljević je potpisao novi ugovor sa Unikahom iz Malage u kojoj će igrati još dve godine. Na ovaj način je srpski reprezentativac obezbedio sebi igranje u Malagi do sezone 2020/2021. Na ovaj način će Gagi Milosavljević biti igrač Unikahe najmanje četiri godine. Stigao je u Un...

 

Srpski košarkaški reprezentativac Dragan Milosavljević produžio je ugovor sa Unikahom do leta 2021. godine, objavio je danas klub iz Malage.

 

Od dolaska iz berlinske Albe bio je jedan od ključnih igrača ekipe i zato su iz Unikahe insistirali da ne menja zelenu boju

 

MALAGA: Srpski košarkaški reprezentativac Dragan Milosavljević produžio je ugovor sa Unikahom do leta 2021. godine, objavio je danas klub iz Malage.

 

Potencijalni reprezentativac Srbije Dragan Milosavljević je produžio ugovor na još dve sezone sa Unikahom iz Malage.

 

Španski tim danas je objavio da je produžena saradnja sa reprezentativcem Srbije. The post DILEME VIŠE NEMA: Milosavljević ostaje u Unikahi još dve godine! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.