Ruska teniserka Marija Šarapova jedna je od najboljih u "belom sportu" i u ponedeljak je trenirala zajedno sa Rafaelom Nadalom. Ali, pre nego što se našla sa "kraljem šljake" na istom terenu prilično se postidela.

 21

Argentinac Huan Martin del Potro predao je duel osmine finala u Rimu Belgijancu Davidu Gofanu. Argentinac je od duela odustao zbog povrede prepone, a naredni rival Davida Gofana biće pobednik meča u kom se sastaju Aleksandar Zverev i Kajl Edmund.

 

Ruska teniserka Marija Šarapova u ponedeljak je trenirala sa Rafaelom Nadalom, ali je pre nego ťto ga je pitala da zajedno budu na terenu bila veoma nervozna. "Oni su mi rekli da ga pitam, ťta tu ima loťe? Mislila sam se, ima mnogo toga... Ne moŞete tek tako prići Rafi", rekla je nervozna Šarapova.

 5

Rafael Nadal deklasirao je Damira DĹžumhura i plasirao se u treće kola Mastersa u Rimu – 6:1, 6:0. S druge strane, najbolji meč u dosadaĹĄnjem delu turnira odigrali su Grigor Dimitrov i Kei NiĹĄikori, a Japanac je slavio protiv Bugarina posle preokreta – 6:7(4), 6:1, 6:3.

 1

Lepa ruska teniserka Marija Šarapova poprilično dobrim tempom podiže formu u Rimu pred početak Rolan Garosa. Maša je, s tim u vezi, u ponedeljak poželela da malo trenira i sa legendom, Špancem Rafaelom Nadalom.

 

Ruska teniserka Marija Šarapova u ponedeljak prepodne je trenirala zajedno sa Rafaelom Nadalom u Rimu, ali je otkrila da se dugo snebivala da li da mu uopšte priđe i zamoli ga da razmene nekoliko udaraca.

 

Španski teniser Rafael Nadal istakao je da je dobro što se ubedljivom pobedo u prvom meču Mastersa u Rimu vratio posle poraza u Madridu.