Nenad Krstić nekadašnji srpski reprezentativac i NBA košarkaš izjavio je kako veruje da će Miloš Teodosić igrati za Srbiju na Mundobasketu uprkos povredi.

 6

“Čuo sam se s njim pre nego što je otišao u Bolonju, ne znam tačno stanje povrede, ali vidim da ga mnogi prerano otpisuju”, izjavio je bivši kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić o situaciji sa aktuelnim kapitenom “orlova” Milošem Teodosićem.

 

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije veruje da će njegov prijatelj i kum dati sve od sebe da se oporavi i spremi za nastup na Mundobasketu.

 

Mnoge navijače je pogodila vest o povredi Miloša Teodosića pred Mundobasket u Kini. Odmah zatim pojavile su se informacije da je u pitanju teška povreda, te da će srpski plej gotovo sigurno propustiti Svetsko prvenstvo. Bivši kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić pak drugačije misli, pa je u izjavi za Kurir istakao da Tea ne treba tek tako lako otpisati. "Ne znam kolika je ozbiljnost Teove povrede jer smo se čuli pre nego što je otišao u Bolonju. Vidim da su ga mnogi otpisali, ali ne bih ja tek tako to radio. Olako je otpisan, a nisu urađene detaljne analize", rekao je Nenad Krstić a prenosi Kurir. "Ako bude potrebno, moraće bez njega. Ne može niko da u potpunosti popuni njegovo mesto, ali svi ostali treba da se potrude da se odsustvo takvog igrača što manje oseti. Ne volim da pričam da neće biti u timu, jer ne znam realno stanje, ali poznajući Teodosića, on će dati sve od sebe da igra makar i povređen", zaključio je Krstić.

 

Povreda je sasekla Miloša Teodosića... Mnogi su otpisali kapitena Srbije za Svetsko prvenstvo, ali ne i Nenad Krstić. Bivši vođa "orlova" veruje da Teo neće tako lako odustati.