Mlada fudbalska reprezentacija Srbije pobedom u Rusiji 2:1 (0:0) na dominantan način, dva kola pre kraja kvalifikacija, obezbedila je plasman na Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu.

 

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo, pošto je u osmom kolu pobedila Rusiju sa 2:1 i tako je stekla nedostižnu prednost u odnosu na konkurente u grupi 7.

 

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo, pošto je danas pobedila Rusiju sa 2:1 i tako obezbedila prvo mesto u Grupi sedam kvalifikacija. Srbija je dva kola pre kraja kvalifikacija prva u grupi sa svih osam pobeda, ispred Rusije koja ima 16 bodova i Austrije sa 15 i utakmicom manje. Srbija je pobedila posle preokreta u Nižnjem Novgorodu. Rusija je povela pogotkom Nikite Černova u 62. minutu, a pobedu srpskom timu doneli su Luka Jović iz penala u 74. i Aleksandar Lutovac u 89. Srbija će naredne dve utakmice u kvalifikacijama igrati na svom terenu, u oktobru protiv Austrije i Jermenije. Evropsko prvenstvo igraće se sledeće godine u Italiji i San Marinu.

 

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo, pošto je danas pobedila Rusiju sa 2:1 i tako obezbedila prvo mesto u Grupi sedam kvalifikacija.

 

Utakmicu između mladih fudbalskih reprezentacija Rusije i Srbije posmatralo je 38.760 gledalaca na stadionu u Nižnjem Novgorodu. Fudbalski savez Rusije je saopštio da je to novi rekord kada je reč o utakmicama mladih timova u toj državi. Mlada reprezentacija Srbije je pobedila posle preokreta sa 2:1 i plasirala se na Evropsko prvenstvo. "Orlići" su pokazali karakter i nastavili dobar niz mlade reprezentacije pošto se treći put zaredom plasirala na evropsku smotru.

 

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo, pošto je danas pobedila Rusiju sa 2:1 i tako obezbedila prvo mesto u Grupi sedam kvalifikacija.

 

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije dva kola pre kraja kvalifikacija plasirala se na Evropsko prvenstvo, pošto je u Nižnjem Novgorodu posle preokreta savladala Rusiju sa 2:1 i stekla je nedostižnih osam bodova prednosti u odnosu na "zbornaju"!

 474

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije došla je nadoamk plasmana na Evropsko prvenstvo, pošto je pobedila Rusiju sa 2:1 i tako obezbedila prvo mesto u Grupi sedam kvalifikacija

 

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo, pošto je danas pobedila Rusiju sa 2:1 i tako obezbedila prvo mesto u Grupi sedam kvalifikacija.Srbija je dva kola pre kraja kvalifikacija prva u grupi sa svih osam pobeda, ispred Rusije koja ima 16 bodova i Austrije sa 15 i utakmicom manje.Srbija je pobedila posle preokreta u Nižnjem Novgorodu.Rusija je povela pogotkom Nikite Černova u 62. minutu, a pobedu srpskom timu doneli su Luka Jović iz penala u 74. i Aleksandar Lutovac u 89.Srbija će naredne dve utakmice u kvalifikacijama igrati na svom terenu, u oktobru protiv Austrije i Jermenije.Evropsko prvenstvo igraće se sledeće godine u Italiji i San Marinu.

 

Mladi fudbaleri Srbije plasirali su se na Evropsko prvenstvo, pošto su pobedili Rusiju sa 2:1 i tako obezbedila prvo mesto u Grupi 7 kvalifikacija.

 24

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije bila je bolja od selekcije Rusije (2:1) i tako skoro sigurno overila plasman na Evropsko prvenstvo. Posle meča bilo je više nego emotivno.

 

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo, pošto je u osmom kolu grupe 7 savladala Rusiju sa 2:1, a na meču u Nižnjem Novgorodu oboren je rekord.

 

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije pobedom u Rusiji 2:1 dva kola pre kraja kvalifikacija obezbedila je plasman na Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu. Tim Gorana Ðorovića ostvario je osmi trijumf iz isto toliko mečeva, sada posle preokreta golovima Luke Jovića iz penala u 73. i Aleksandra Lutovca minut pre kraja duela u Nižnjem Novgorodu....Pročitaj više The post ORLIĆI OBEZBEDILI PLASMAN NA EVROPSKOM PRVENSTVU appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije pobedom u Rusiji 2:1 (0:0) na dominantan način, dva kola pre kraja kvalifikacija obezbedila je plasman na Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu

 2

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije pobedom u Rusiji 2:1 (0:0) na dominantan način, dva kola pre kraja kvalifikacija obezbedila je plasman na Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu.

 

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo, pošto je danas pobedila Rusiju sa 2:1 i tako obezbedila prvo mesto u kvalifikacionoj grupi.

 

Mlada reprezentacija Srbije pobedila je Rusiju u Nižnjem Novgorodu 2:1 (0:0) i obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo.

 

Mlada fudbalska reprezenacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo 2019. godine, pošto je u osmom kolu kvalifikacija pobedila Rusiju kao gost sa 2:1.

 152

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije zabeležila je i osmu pobedu u kvalifikacijama za Evropski šampionat u Italiji i San Marinu naredne godine. Ovog puta "orlići" su bili bolji od Rusije sa 2:1 na gostovanju i tako stigli do nedostižnih osam bodova razlike. The post KVALIFIKACIJE ZA EP: ‘Orlići’ idu na Euro! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 71