U polufinalu Lige šampiona sastaće se Real i Atletiko Madrid, kao i Monako i Juventus, odlučeno je današnjim žrebom u Nionu. Prvi mečevi igraju se 2. i 3. maja, a revanši su na programu 9. i 10. maja. Finale se ...

 

Fudbaleri Real Madrida i Atletiko Madrida igraće u polufinalu Lige šampiona, dok drugi par čine Monako i Juventus.

 4

Na putu za Kardif ostala su još četiri tima - Real Madrid, Juventus, Atletiko Madrid i Monako. The post ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA: Polufinale iz snova, dva prava klasika su pred nama! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 238

Derbi polufinala igra se u Madridu između Reala i Atletika , dok deluje da će drugi meč između Monaka i Juventusa biti manje zanimljiv, ali samo na papiru. Real i Atletiko se redovno sreću već poslednje tri godine u Ligi šampiona, a ''kraljevski'' klub je bio uspešniji u sva tri navrata. U finalima 2014. u Lisabonu i 2016. u Milanu, kao i u dvomeču četvrtfinala 2015. kada je Real slavio ukupnim rezultatom 1:0, što znači da nas čeka još jedan pakleni dvomeč Madriđana. Prvi polufinalni mečevi na programu su 2. i 3. maja, a revanši sedam dana kasnije. Veliko finale igra se 3. juna na Nacionalnom stadionu Velsa u Kardifu, a podsetimo da titulu prvaka Evrope brani Real Madrid. Parovi polufinala Lige šampiona: Real Madrid - Atletiko Madrid Monako - Juventus

 

Voljom žreba u sedišu UEFA u Nionu odlučeno je da parovi polufinala Lige šampiona budu Real Madrid - Atletiko Madrid, te Monako - Juventus.

 21

Atletiko, Real, Juventus, Monako, ko će na koga?. U kuglicama su ostala još četiri imena: aktuelni prvak Real Madrid, prošloszeonski finalista Atletiko madrid, Juventus i najprijatnije iznenađenje sezone Monako.

 40

U polufinalu Lige šampiona sastaće se Real - Atletiko odnosno Monako i Juventus!

 2

Prvak Evrope Real Madrid i Atletiko Madrid sastaće se u polufinalu Lige šampiona u reprizi prošlogodišnjeg finala, dok drugi par čine Monako i Juventus, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

 

Prvak Evrope Real Madrid i Atletiko Madrid sastaće se u polufinalu Lige šampiona u reprizi prošlogodišnjeg finala, dok drugi par čine Monako i Juventus, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

 

  Ovo se dugo čekalo! Dva dana fudbalska Evropa licitirala je sa parovima polufinala Lige šampiona i tome koji bi okršaj bio najzanimljiviji za široki auditorijum, a to je danas zvanično odlučeno žrebom u Nionu. U polufinalu elitnog takmičenja snage će odmeriti Real Madrid i Atletiko Madrid, odnosno Monako i Juventus. Počasni gost na ž...

 828

Fudbaleri Reala igraće protiv Atletika u polufinalu Lige šampiona, dok će se u drugom polufinalu sastati Juventus i Monako, odlučeno je žrebom u Nionu.

 18

Fudbaleri Real Madrida i Atletiko Madrida igraće u polufinalu Lige šampiona, dok drugi par čine Monako i Juventus. U drugom polufinalu, Monako će dočekati Juventus 3. maja, dok je revanš u Torinu sedam dana kasnije.

 

U polufinalu Lige šampiona sastaće se Real i Atletiko Madrid, kao i Monako i Juventus, odlučeno je današnjim žrebom u Nionu.Prvi mečevi igraju se 2. i 3. maja, a revanši su na programu 9. i 10. maja. Finale se igra na stadionu Milenijum u Velsu 3. juna.Titulu brani Real Madrid.