Srpski reprezentativac Dragan Ristić osvojio je danas zlatnu medalju na šampionatu Evrope u parastreljaštvu koje se održavau Beogradu. On je na taj način ujedinio titule, pošto je već aktuelni prvak sveta. Ujedno, doneo je Srbiji treću medalju na šampionatu.

 

Srbiji je doneo treću medalju na šampionatu

 

Srpski reprezentativac Dragan Ristić osvojio je zlatnu medalju na šampionatu Evrope u parastreljaštvu koje se održava u Beogradu.

 

Srpski strelac Dragan Ristić osvojio je danas zlatnu medalju u gadjanju puškom iz ležećeg stava na Evropskom prvenstvu u parastreljaštvu u Beogradu, uz novi svetski rekord. The post VELIKI USPEH: Ristić osvojio zlato na EP u parastreljaštvu uz svetski rekord appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Srpski reprezentativac Dragan Ristić osvojio je zlatnu medalju na šampionatu Evrope u parastreljaštvu koje se održavau Beogradu.

 

Srpski reprezentativac Dragan Ristić osvojio je danas zlatnu medalju na šampionatu Evrope u parastreljaštvu koje se održavau Beogradu

 

Srpski strelac Dragan Ristić osvojio je danas zlatnu medalju u gadjanju puškom iz ležećeg stava na Evropskom prvenstvu u parastreljaštvu u Beogradu, uz novi svetski rekord.U poslednjoj disciplini programa, u gadjanju puškom iz ležećeg stava u kategoriji SH2, Ristić je bio najbolji. On je kao drugi ušao u finale u kome se dugo vodila izjednačena borba. U završnici se "odlepio" od rivala i pobedio sa 255,8 krugova, popravivši za minimalan 0,1 krug dosadašnji svetski rekord Italijana Andrea Liverijanija, koji je danas bio peti."Iako iza sebe imam i svetsko zlato, nije mi bilo lako u finalu, možda i teže nego na SP u Južnoj Koreji. Takmičenje pred domaćom publikom, koja od tebe očekuje visok plasman, budi veći motiv za dokazivanjem, ali i veći stres. Hvala publici, Paraolimpijskom komitetu Srbije, Invalidskom streljačkom savezu Srbije, koji su nam organizacijom takmičenja dali priliku da se dokažemo u svojoj zemlji. Hvala selektoru Nenadu Pajiću, mom asistentu Vladimiru Pajiću, kolegama i

 

BEOGRAD: Srpski reprezentativac Dragan Ristić osvojio je danas zlatnu medalju na šampionatu Evrope u parastreljaštvu koje se održava u Beogradu.

 

Srpski strelac Dragan Ristić osvojio je danas zlatnu medalju u gadjanju puškom iz ležećeg stava na Evropskom prvenstvu u parastreljaštvu u Beogradu, uz novi svetski rekord. U poslednjoj disciplini programa, u gadjanju puškom iz ležećeg stava u kategoriji SH2, Ristić je bio najbolji. On je kao drugi ušao u finale u kome se dugo vodila izjednačena borba. U završnici se "odlepio" od rivala i pobedio sa 255,8 krugova, popravivši za minimalan 0,1 krug dosadašnji svetski rekord Italijana Andrea Liverijanija, koji je danas bio peti. "Iako iza sebe imam i svetsko zlato, nije mi bilo lako u finalu, možda i teže nego na SP u Južnoj Koreji. Takmičenje pred domaćom publikom, koja od tebe očekuje visok plasman, budi veći motiv za dokazivanjem, ali i veći stres. Hvala publici, Paraolimpijskom komitetu Srbije, Invalidskom streljačkom savezu Srbije, koji su nam organizacijom takmičenja dali priliku da se dokažemo u svojoj zemlji. Hvala selektoru Nenadu Pajiću, mom asistentu Vladimiru Pajiću, kolegama

 

Kako je saopštio Streljački savez, Ristić je ujedno predvodio i tim Srbije ka tituli šampiona Evrope

 

Srpski reprezentativac Dragan Ristić osvojio je danas zlatnu medalju na šampionatu Evrope u parastreljaštvu koje se održava u Beogradu. On je na taj način ujedinio titule, pošto je već aktuelni prvak sveta. Ujedno, doneo je Srbiji treću medalju na šampionatu.   Izvor: Tanjug The post Ristiću zlato na Evropskom prvenstvu u Beogradu appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Srpski strelac Dragan Ristić osvojio je danas zlatnu medalju u gađanju puškom iz ležećeg stava na Evropskom prvenstvu u parastreljaštvu u Beogradu, uz novi svetski rekord.

 

Srpski reprezentativac Dragan Ristić osvojio je danas zlatnu medalju na šampionatu Evrope u parastreljaštvu koje se održavau Beogradu.