Ženska rukometna reprezentacija dobila je protivnice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2018. godine. Izabranice Ljubomira Obradovića igraće protiv Švedske, Makedonije i pobednikom pretkvalifikacija u kojima učestvuju Finska, Grčka i Farska ostrva.

 

Ženska rukometna reprezentacija Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj igraće u Grupi 3 protiv selekcija Švedske, Makedonije i pobednikom pretkvalifikacija u kojima učestvuju Finska, Grčka i Farska ostrva, odlučeno je danas žrebom u Parizu.

 

Rukometašice Srbije igraće u kvalifikacijama za EP protiv Švedske, Makedonije i pobednikom

 

Rukometašice Srbije igraće u kvalifikacijama za EP protiv Švedske, Makedonije i pobednikom pretkvalifikacija u kojima su Finska, Grčka i Farska ostrva. Po dve najbolje ekipe iz svake grupe i najbolja trećeplasirana učestvovaće na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, koje će se održati u novembru i decembru 2018. godine.

 

Ženska rukometna reprezentacija Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj igraće u Grupi 3 protiv selekcija Švedske, Makedonije i pobednikom pretkvalifikacija u kojima učestvuju Finska, Grčka i Farska ostrva, odlučeno je danas žrebom u Parizu.

 

"Želimo da maksimalno izvučemo kvalifikacije i dođemo do prvog šešira na Evropskom prvenstvu", poruka je selektora Ljubomira Obradovića.

 2

Srpkinje u grupi tri sa selekcijama Švedske i Makedonije. Ime preostalog rivala će saznati posle pretkvalifikacijama gde će igrati Finska, Grčka i Farska Ostrva

 3

U kvalifikacijama učestvuje 28 ekipa, podeljenih u sedam kvalifikacionih grupa. Po dve najbolje ekipe iz svake grupe i najbolja trećeplasirana učestvovaće na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, koje će se održati u novembru i decembru 2018. godine. Početak kvalifikacija zakazan je za 27. septembar, a kraj za jun 2018. Selektor reprezentacije Ljubomir Obradović bio je zadovoljan žrebom i najavio je borbu za prvo mesto. "Nikoga ne bi trebalo potcenjivati, ali ni precenjivati. Želimo da maksimalno izvučemo kvalifikacije i dodjemo do prvog šešira na Evropskom prvenstvu. Švedska je najozbiljniji rival, sa kojim je Srbija igrala nerešeno u Stokholmu na EP pre par meseci. Devojke su pokazale kvalitet, hrabrost i volju za pobedom. Jako malo je nedostajalo. Bio je to pozitivan rezultat. Idemo na dve pobede i u tim duelima", rekao je Obradović za sajt RSS.

 

Ženska rukometna reprezentacija Srbije saznala rivale u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje će od 30. novembra do 16. decembra 2018. godine biti održano u Francuskoj.

 

Ženska rukometna reprezentacija Srbije igraće u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Švedske, Makedonije i pobednikom pretkvalifikacija u kojima učestvuju Finska, Grčka i Farska ostrva, odlučeno je žrebom u Parizu.

 

Ženska rukometna reprezentacija Srbije igraće u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Švedske, Makedonije i pobednikom pretkvalifikacija u kojima učestvuju Finska, Grčka i Farska ostrva, odlučeno je današnjim žrebom u Parizu. The post SELEKTOR ZADOVOLJAN: Rukometašice dobile protivnice u kvalifikacijama appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Ženska rukometna reprezentacija Srbije igraće u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Švedske, Makedonije i pobednikom pretkvalifikacija u kojima učestvuju Finska, Grčka i Farska Ostrva, odlučeno je žrebom u Parizu.

 

Ženska rukometna reprezentacija Srbije igraće u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Švedske, Makedonije i pobednikom pretkvalifikacija u kojima učestvuju Finska, Grčka i Farska ostrva, odlučeno je današnjim žrebom u Parizu. U kvalifikacijama učestvuje 28 ekipa, podeljenih u sedam kvalifikacionih grupa. Po dve najbolje ekipe iz svake grupe i najbolja trećeplasirana učestvovaće na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, koje će se održati u novembru i decembru 2018. godine. Početak kvalifikacija zakazan je za 27. septembar, a kraj za jun 2018. Selektor reprezentacije Ljubomir Obradović bio je zadovoljan žrebom i najavio je borbu za prvo mesto. "Nikoga ne bi trebalo potcenjivati, ali ni precenjivati. Želimo da maksimalno izvučemo kvalifikacije i dodjemo do prvog šešira na Evropskom prvenstvu. Švedska je najozbiljniji rival, sa kojim je Srbija igrala nerešeno u Stokholmu na EP pre par meseci. Devojke su pokazale kvalitet, hrabrost i volju za pobedom. Jako malo je nedostajalo. Bio je to

 

Ženska rukometna reprezentacija Srbije igraće u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Švedske, Makedonije i pobednikom pretkvalifikacija u kojima učestvuju Finska, Grčka i Farska ostrva, odlučeno je današnjim žrebom u Parizu.U kvalifikacijama učestvuje 28 ekipa, podeljenih u sedam kvalifikacionih grupa. Po dve najbolje ekipe iz svake grupe i najbolja trećeplasirana učestvovaće na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, koje će se održati u novembru i decembru 2018. godine.Početak kvalifikacija zakazan je za 27. septembar, a kraj za jun 2018.Selektor reprezentacije Ljubomir Obradović bio je zadovoljan žrebom i najavio je borbu za prvo mesto."Nikoga ne bi trebalo potcenjivati, ali ni precenjivati. Želimo da maksimalno ...