"San" je prikazao ekskluzivni snimak fudbalera Arsenala u noćnom "provodu"

 

Skandal potresa Arsenal, ali i Premijer ligu. Pojavio se šokantan snimak na kom zvezde londonskog kluba uživaju u alkoholu i opijatima u jednom popularnom noćnom klubu u Londonu, piše engesli San”.

 

Pojavio se šokantan snimak na kom zvezde londonskog kluba uživaju u alkoholu i opijatima u jednom popularnom noćnom klubu u Londonu, piše engesli “San”

 

Oni su ušli u prestižni klub Tape u Londonu gde su posle nekoliko minuta krenuli da konzumiraju hemijske supstance.

 

Arsenal igra lepo i iznad očekivanja. Unaj Emeri je uspeo da za kratko vreme postavi temelje novog Arsenala koji nema mnogo veze sa onim Vengerovim i da pronađe prave uloge u timu za većinu fudbalera. Jedan od retkih koji kod Emerija nije napredovao, već polako nazaduje je Mesut Ozil. Drugi najplaćeniji igrač Premijer lige je sve manje bitan za ...

 

Englesku drma veliki skandal jer je u javnost procureo snimak na kome se vidi kako se tokom jedne žurke fudbaleri Arsenala opijaju i drogiraju.

 

Od dolaska Unaia Emerija u London, Arsenal deluje odlično maltene od samog početka sezone. Istina, u prve tri utakmice nisu zabeležili trijumf, ali su onda napravili niz od 20 utakmica bez poraza u svim takmičenjima. Mnogi smatraju da je njegova čvrsta ruka razlog za to, a koliko Španac drži do discipline pokazuje i podatak da je fudbalerima zabranio da piju voćne sokove! Izgleda da to nije previše pogodilo najveće zvezde tog kluba pošto su sokove zamenili - votkom, šampanjcem i "hipi-krekom"! U pitanju je opojna droga od koje dobijete napade smeha kada je inhalirate u sebe. Vrlo je opasna i može dovesti do fatalnih poslednica po korisnika. To kao da nisu shvatili neki od ključnih igrača "Tobdžija" pošto je San izbacio snimak iz avgusta ove godine na kojem se vidi kako Mesut Ozil, Pjer-Emerik Obamejan, Sead Kolašinac, Aleksandar Lakazet, Sead Kolašinac i Mateo Guenduzi konzumiraju velike količine alkohola i opojnih sredstava. Tu

 

Veliki skandal potresao je englesku presonicu. The post ŽESTOK SKANDAL TRESE OSTRVO: Fudbaleri Arsenala na stubu srama, droga, alkohol, bahanalije – vezista pao u nesvest od opijata! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Arsenal je najavio da će ispitati šta se dešavalo na jednoj londonskoj zabavi na kojoj je veći broj igrača ovog kluba koristio takozvani "gas smejavac".