Karavan radosti i prijateljstva Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije u ponedeljak i utorak, 11. i 12. juna 2019, gostovao u Novom Pazaru, odnosno i Priboju The post SPORTSKE IGRE MLADIH: Priboj bio sjajan debitant, Novi Pazar uvek perfektan appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Karavan radosti i prijateljstva Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije, nastavio je da krstari Srbijom i da oduševljava decu, ali i građane u gradovima u kojima se pojavi.

 

Karavan radosti i prijateljstva Sportskih igara mladih Srbije, nastavio je da oduševljava svu decu, kako učesnike, tako i one koji budu na ceremonijama otvaranja i posmatraju takmičenja. Na red su u utorak i sredu došli Novi Pazar i Priboj, a "Blic", koji je medijski partner Igara, nastavlja da vas obaveštava sa lica mesta.

 

Karavan radosti i prijateljstva Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije, nastavio je da jezdi Srbijom i da oduševljava decu, ali i građana u gradovima u kojima se pojavi. Na red su došli Novi Pazar i Priboj, utorak i sreda, bili su u znaku Igara, koje oduševljavaju region.