Sinoć je Neven Subotić napustio bolnicu u Bordou gde je bio nakon utakmice protiv Bordoa, bio je tamo čitav dan pošto ga je golman Sent Etjena Stefan Rufije pokupio u letu i udario kolenom u glavu. Subotić je ležao u lokvi krvi bez svesti, sa otvorenom arkadom. Sada je daleko bolje, ali u klubu ne žele ništa da prepuste slučaju i Subotić neće igrati do kraja ove kalendarske godine. Na teren će se vratiti nakon pauze koja će trajati od 22. decembra do 12. januara.

 

Mučno je bilo gledati scene iz prvog poluvremena utakmice Bordo - Sent Etjen nakon sudara golmana gostujućeg tima i srpskog internacionalca Nevena Subotića. Štoper "zelenih" ostao je bez svesti usled snažnog udarca koji je dobio u glavu, a zatim je hitno prebačen u bolnicu kako bi se utvrdio stepen povrede. Prve najave trenera Sent Etjena bile su da će Subotić ostati u bolnici nekoliko dana, ali je juče došlo do obrta pa je Neven otpušten na kućno lečenje. Na zvaničnom sajtu Sent Etjena stoji da se iskusni defanzivac oseća dobro i da će u narednom periodu biti pod stalnim nadzorom klupskih lekara. Važno je reći da je detaljnim analizama utvrđeno da Neven Subotić nije pretrpeo bilo kakve unutrašnje povrede, odnosno da nema unutrašnjeg krvarenja ili oštećenja mozga. Svakako ga čeka pauza, ali za vikend svakako ne bi ni morao na teren jer je duel 17. kola između Sent Etjena i Marseja odložen iz bezbednosnih razloga. Pored pomenute u

 

Srpski fudbaler, Neven Subotić je doživeo strašnu povredu na meču sa Bordoom. Iako je trener Sent Etjena, Žan-Luj Gase, najavio da će Neven Subotić naredna dva ili tri dana ostati hospitalizovan pod nadzorom lekara, srpski internacionalac je napustio bolnicu u Bordou.

 

Svet fudbala je stao na trenutak... Neven Subotić je tokom meča svog Sent Etjena i Bordoa zaradio tešku povredu glave. Krv je lila na sve strane, ali Srbin nije dobro prošao.

 

Štoper Sent Etjena se oporavlja posle povrede glave