Od ograđivanja da je arbitar Srđan Obradović priveden u svojstvu građana, pa do ozbiljnog pritvora za superligaškog sudiju. The post OZBILJNIJE NEGO ŠTO SE MISLILO: Viši sud odredio pritvor Obradoviću – zbog mogućeg uticaja na svedoke, dosta dug period van slobode appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 54

Srđan Obradović juče je priveden, danas je i zvanično odlučeno da mu bude određen pritvor na 48 časova, a informacija o njegovom hapšenju odjeknula je širom sveta. The post HAPŠENJE OBRADOVIĆA ODJEKNULO U SVETU: Pogledajte šta strani mediji i navijači pišu o arbitru iz Srbije appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 235

Fudbalski skandal potresa Srbiju, a glavni 'junak' priče je arbitar Srđan Obradović, koji se od juče nalazi u pritvoru. The post ZAPLET: Obradović pao na poligrafu, umešala se i UEFA appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 156

Još uvek se ne stišava bura oko sudije Srđana Obradovića i meča Spartak - Radnički Niš odigranog u Subotici. The post AFERA ‘PENAL’ I SRĐAN OBRADOVIĆ: Oglasila se UEFA! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 80

Na "prvu loptu" odluka koja je naterala sve koji prate fudbal da se u neverici uhvate za glavu, čini se da bi penal koji je Srđan Obradović dosudio za Spartak protiv Radničkog iz Niša u Subotici mogao da ima daleko ozbiljnije posledice. The post SKANDAL DOBIJA NOVU DIMENZIJU: Posle sudije Obradovića, i igrači Radničkog na saslušanju! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 67