Trener Partizana bio je besan kao ris na Vanju Marinkovića na jednom od tajm-auta tokom meča protiv Krke. The post TRINKIJERI URLAO NA MARINKOVIĆA: Nisi ozbiljan! Ne želiš da budeš bolji! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Andrea Trinkijeri, trener Partizana, održao je čas Vanji Marinkoviću na tajm-autu u četvrtoj četvrtini protiv Krke.

 

Trener Partizana posle pobede nad Krkom je poručio da je shvatio situaciju u klubu i pronašao pravac kojim bi tim trebalo da ide. The post TRINKIJERI USHIĆEN: Našao sam Partizanov pravac! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Italijanski stručnjak je vodio Partizan danas do velike pobede, savladana je Krka sa više od 30 poena razlike, a to nije sprečilo Trinkijerija da na tajm-autu urla na svoje igrače. Tačnije, na Vanju Marinkovića. Mladi košarkaš Partizana nije bio ozbiljan kada je pobeda već bila upisana. "Nisi ozbiljan. Ušao si, nisi spreman. Ne želiš biti bolji, ne interesujete da budeš bolji. Ti nemaš "garbage time" sa 21 godinom. Kada budeš imao trideset, onda ćeš imati. U svakom momentu moraš da budeš bolji. U svakoj akciji. Igra se sa glavom. Hoćeš ili nećeš", urlao je Trinkijeri.

 

Zadovoljan sam jer ekipa malo više izgleda kao ekipa. Ko treba da doda, doda, ko treba da napravi blokadu, to učini. Polako ide na bolje - kaže trener Partizana

 

Trener Partizana Andrea Trinkijeri bio je uzdržan posle ubedljive pobede njegovog tima nad Krkom, rekavši da je tim uradio šta je trebalo da uradi za pobedu. "Bili smo dovoljno ozbiljni da igramo kako treba. Ništa fantastično, ali nije bilo moguće i najvažnije je da smo uradili posao. Imali smo dugu rotaciju, bilo je dobrih momenata, ali bili smo ozbiljni u odbrani tokom cele utakmice. To nam je ključno, ako igramo dobru odbranu, odigramo dobro", rekao je Trinkijeri. Partizan je pobedio 87:55 i to nakon što je u sredu ubedljivo savladao Albu. Na pitanje koliko ga raduju ovakve vezane ubedljive pobede, Trinkijeri je odgovorio pitanjem: "Da pitam ja vas: koliko dobrih trenera poznajete koji se raduju ovakvim stvarima?". Posle odgovora "ne mnogo", on je kazao: "eto, to je odgovor". Onda je nastavio malo opširnije. "Kada sam došao, prvi cilj je bio da shvatim situaciju, šta je levo, šta je desno i šta je pravac. Sada smo snašli pravac - odbr