Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da će klub nastaviti da rekonstruiše stadion, ali da je gotovo izvesno da će za nekoliko godina biti bolje srušiti "Marakanu" i izgraditi savremen objekat.

 

 Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić otvoreno je govorio o rekonstrukciji stadiona „Rajko Mitić“ i zašto je isplativije rušenje. „To je isplativije, međutim, ne znači da će se i dogoditi. Takođe, nije ni sigurno da ću ja to dočekati na ovoj poziciji. Ipak, realnost je da Marakana u bliskoj budućnosti neće zadovoljavati standarde UEFA...Pročitaj više The post Terzić: Isplativije je da srušimo stadion appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da će klub nastaviti da rekonstruiše stadion, ali da je gotovo izvesno da će za nekoliko godina biti bolje srušiti "Marakanu" i izgraditi savremeni objekat.

 

BEOGRAD: Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da će klub nastaviti da rekonstruiše stadion, ali da je gotovo izvesno da će za nekoliko godina biti bolje srušiti "Marakanu" i izgraditi savremen objekat.

 

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je danas da je isplativije rušenje nego rekonstrukcija stadiona "Rajko Mitić"."To je isplativije, medjutim, ne znači da će se i dogoditi. Takodje, nije ni sigurno da ću ja to dočekati na ovoj poziciji. Ipak, realnost je da Marakana u bliskoj budućnosti neće zadovoljavati standarde UEFA i potrebna joj je ozbiljna rekonstrukcija", rekao je Terzić.Jedan od problema predstavlja atletska staza."Kada bi se ona sklonila, onda bi se sam teren pomerio ka zapadnoj tribini, dok bi preostale tri morale da se sruše i opet naprave", naveo je direktor Zvezde.On je kazao da ništa neće biti uradjeno bez plana, već da će sve biti dobro analizirano, pre svega na finansijskom planu, uz obaveznu konsultaciju investitora."I drugi velikani su srušili svoje stadone, Arsenal je srušio Hajberi, Atletiko se odrekao Visente Kalderona, Totenhem je takodje srušio Vajt Hart Lejn, i svi su na tim mestima napravili moderna zdanja. Zašto onda to ne

 

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da će klub nastaviti da rekonstruiše stadion, ali da je gotovo izvesno da će za nekoliko godina biti bolje srušiti "Marakanu" i izgraditi savremen objekat

 

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o dugoročnim planovima kluba, a jedan od njih tiče se stadiona “Rajko Mitić”.

 

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao da je klubu potreban novi stadion, a ne rekonstrukcija. Ulaganje milion evra u asfaltiranje dela iza istočne tribine, promenu sistema ulaska na tribine... Ima i poruku za emotivne.

 

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić saopštio je da je klub vratio 13 miliona evra, a stiže još zanimljivih vesti iz Ljutice Bogdana.

 

Direktor crveno-belih siguran da će novi objekat nići na mestu postojećeg u narednih pet do deset godina

 

Poruka generalnog direktora FK Crvena zvezda u kojoj je navijačima saopšteno da je rušenje stadiona "Marakana" realnost kojoj treba težiti "podigla je prašinu" Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić objasnio je svoje stavove, otkrio kako stoje stvari sa rekonstrukcijom i zašto je rušenje isplativije rušenje. "To je isplativije, međutim, ne znači da će se i dogoditi. Takođe, nije ni sigurno da ću ja to dočekati na ovoj poziciji. Ipak, realnost je da 'Marakana' u bliskoj budućnosti neće zadovoljavati standarde UEFA i potrebna joj je ozbiljna rekonstrukcija Kada bi se sklonila atletska staza, onda bi se sam teren pomerio ka zapadnoj tribini, dok bi preostale tri morale da se sruše i opet naprave", objasnio je Terzić. Generalni direktor šampiona Srbije istakao je da ništa neće biti urađeno bez plana, već da će sve biti dobro analizirano, prevashodno na finansijskom planu, uz obaveznu konsultaciju investitora. "I drugi velikani su s

 

Kako je naveo, o tome je već razgovarao i sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićhem

 

Gebneralni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da će klub nastaviti da rekonstruiše stadion, ali da je gotovo izvesno da će za nekoliko godina biti bolje srušiti Marakanu i izgraditi savremen objekat.

 

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da će klub nastaviti da rekonstruiše stadion, ali da je gotovo izvesno da će za nekoliko godina biti bolje srušiti Marakanu i izgraditi savremen objekat.

 

Fudbalski klub Crvena zvezda morao je da renovira i umije stadion pred mečeve u Ligi šampiona, a sada se čeka projekat za njegovu rekonstrukciju. The post DELIJE, ŠTA KAŽETE: Terzić predložio Vučiću da se izgradi nova ‘Marakana’! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Odavno je jasno da će "Marakana" morati za nekoliko godina da se rekonstruiše kako bi pratila UEFA i FIFA standarde, ali generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavljuje i da je rušenje stadiona neizbežno.

 

Ulaskom u Ligu šampiona prvi put u klupskoj istoriji i povratkom u elitno klupsko takmičenje posle 26 godina čekanja otvorili su se neki novi horizonti za Crvenu zvezdu. Prema rečima Zvezdana Terzića, dug je smanjen na 13.000.000 evra, a zbog dolaska samog fudbalskog krema u narednim mesecima srpski šampion radi ubrzanim tempom na sređivanju sta...

 

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pričao je o dugoročnim planovima kluba, a jedan od njih tiče se stadiona "Rajko Mitić".

 

Fantastične vesti saopštio je generalni direktor Crvene zvezde pristalicama kluba u četvrtak. Zvezdan Terzić je obradovao navijače porukom da je Zvezda smanjila dug na 13 miliona evra i da bi prodajom nekoliko igrača mogla da "dođe na nulu" ili da čak bude u plusu. Tu nije kraj sjajnim vestima. Gostujući na TV Kopernikus generalni direktor aktuelnog šampiona Srbije otkrio je da Zvezda u narednih nekoliko godina treba da dobije novi stadion jer je rekonstrukcija postojećeg besmislena. "Ne može da se pravi moderna arena od 'Marakane', jer su sve četiri tribine naslonjene na zemlju. Nemamo prostor za komercijalni sadržaj i jedino rešenje je da se sruši čitav stadion i napravi moderni sa komercijalnim sadržajem, gde bi ceo objekat živeo 365 dana u godini. To je jedno rešenje", rekao je Terzić a prenosi "Informer". Ovakva konstatacija proizilazi iz činjenice da nije moguće približiti tribine terenu, a da pritom ne budu srušene tri četvrtine stadio