Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće protiv Italije i domaćina Japana u G grupi Fajnal-siksa na Svetskom prvenstvu, odlučeno je danas žrebom.

 

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće protiv Italije i domaćina Japana u G grupi Fajnal-siksa na Svetskom prvenstvu, odlučeno je žrebom.

 

Srbija – Holandija 0:3 (16:25, 12:25, 20:25) Odbojkašice Srbije pretrpele su drugi uzastopni poraz na Svetskom prvenstvu u Japanu. Izabranice Zorana Terzića ubedljivo su poražene od Holandije, ali kao i u slučaju protiv Japana ni ovaj rezultat nije uticao na ...

 

Izabranice Zorana Terzića našle su se u Grupi G, dok su u Grupi H Holandija, Kina i SAD

 

Izabranice Zorana Terzića su uspele da se plasiraju u treću fazu Svetskog prvenstva koje se igra u Japanu, a dobile su danas i rivalke nakon žreba. Naša reprezentacija je smeštena u grupu G, gde su Japanke i Italijanke. Drugu grupu, grupu H, čine Kina, Sjedinjene Američke Države i Holandija. Po dve najbolje iz svake grupe idu u polufinale.

 

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće u Grupi G treće faze Svetskog prvenstva sa selekcijama Italije i Japana, odlučeno je danas žrebom u Nagoji.

 

Obavljen je žreb za treću fazu Svetskog prvenstva za odbojkašice. Srbija je žrebom raspoređena u grupu sa Italijom i Japanom.

 

Posle sedam briljantnih pobeda bez izgubljenog seta, srpske odbojkašice su upale u “minus fazu” na SP u Japanu i doživele dva teška poraza od domaćina i Holandije. Ako je poraz od Japana i mogao da se nekako objasni, debakl protiv Holandije je zaista pokvario utisak posle sjajnih igara u prvih sedam partija. Pomenuti porazi nisu mnogo koštali Sr...

 

Poznati su svi učesnici treće faze na Svetskom prvenstvu za odbojkašice u Japanu. Srbiji, Italiji, Kini i Holandiji su se danas pridružili Japan i SAD. Do poslednjeg kola grupne faze je vladala neizvesnost ko će obezbediti plasman na F6 gde će se vaditi vize za polufinale. Na kraju su u tome uspeli Japan i SAD. Japanke su odradile ono što je do ...

 

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je od Holandije 3:0 (25:16, 25:12, 25:20) u poslednjoj utakmici druge faze Svetskog prvenstva u Japanu.

 

Odbojkašice reprezentacije Srbije, pretrpele su drugi uzastopni poraz na Svetskom prvenstvu u Japanu. Bolje od njih bile su Holanđanke, koje su sa 3:0 savladale naš tim i tako obezbedile prvo mesto u grupi.

 

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće protiv Italije i domaćina Japana u G grupi Fajnal-siksa na Svetskom prvenstvu, odlučeno je danas žrebom.

 

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doživela je ubedljiv poraz od Holandije na Svetskom prvenstvu u Japanu. Šampionke Evrope izgledali su veoma loše na terenu i Holanđanke su na kraju slavile rezultatom – 16:25, 12:25, 20:25.

 

Odbojkašice Srbjie odigrale su najlošiji meč na Svetskom prvenstvu i doživele drugi poraz u devet mečeva. Od Srbije je bolja bila Holandija u meču koji je direktno odlučivao o prvom mestu u grupi i lakšem žrebu pred fajnal siks i poslednju grupnu fazu na šampionatu sveta.

 

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije sastaje se sa Holandijom u devetom meču na SP u Japanu. Srbija – Holandija 4:7

 

NAGOJA: Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće protiv Italije i domaćina Japana u G grupi Fajnal-siksa na Svetskom prvenstvu, odlučeno je danas žrebom.

 

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće protiv Italije i domaćina Japana u G grupi Fajnal-siksa na Svetskom prvenstvu, odlučeno je danas žrebom. U drugoj grupi su Holandija, Kina i SAD, a raspored utakmica biće naknadno saopšten. Srbija prvi meč igra u nedelju od 12:20 protiv domaćina Japana, dok dva dana kasnije sledi okršaj sa Italijom od...Pročitaj više The post Srpske odbojkašice protiv Italije i Japana na F6 appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Najbolje odbojkašice Srbije boriće se za plasman u polufinale Svetskog prvenstva protiv Japanki i Italijanki.

 

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće u Grupi G treće faze Svetskog prvenstva sa selekcijama Italije i Japana, odlučeno je danas žrebom u Nagoji.

 

Odbojkašice Srbije igraće u G grupi u Japanu sa Italijom i Japanom, dok će u H grupi igrati Holandija, Kina i SAD, odlučeno je žrebom u Nagoji.

 

Odbojkašice Srbije igraće u G grupi u Japanu sa Italijom i Japanom, dok će u H grupi igrati Holandija, Kina i SAD, odlučeno je žrebom u Nagoji.

 

Odmah posle završetka druge grupne faze na Svetskom prvenstvu za odbojkašice u Japanu, žrebom je određen i sastav grupa u trećoj, odnosno F6 fazi. Na žrebu u Nagoji su po tri reprezentacije podeljene u dve grupe, a po dve provoplasirane iz obe grupe će obezbediti plasman u polufinale. Reprezentacija Srbije će igrati u grupi sa Italijom i Japanom...

 

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije saznala je moguće protivnike na Fajnal-siksu Svetskog prvenstva u Japanu.

 

Nakon što bude okončana poslednja utakmica druge faze takmičenja na Svetskom prvenstvu za odbojkašice pristupiće se žrebanju grupa za fajnal-siks. Plasman među šest najboljih selekcija sveta izborile su po tri reprezentacije iz Grupa E i F. Srbija je kao trećeplasirana u Grupi E osigurala mesto na fajnal-siksu, a tokom dana smo saznali ko su joj potencijalni rivali. Grupa E: 1. Holandija 2. Japan 3. Srbija Grupa F: 1. Italija 2. Kina 3. SAD Kao trećeplasirana reprezentacija u Grupi E Srbija neće moći na trećeplasiranog iz Grupe F, a to je selekcija Sjedinjenih Američkih Država. Na žrebu će prvo biti žrebane prvoplasirane selekcije i smeštene na pozicije G1 i H1. Na pomenuta mesta biće raspoređene selekcije Holandije i Italije, a zatim će se žrebati dve trećeplasirane reprezentacije iz Grupa E i F. Ukoliko Srbija završi u grupi sa Holandijom, za trećeg rivala dobiće Kinu, dok će u slučaju da završi

 

Odbojkašice Srbije izgubile su danas u Nagoji od Holandije sa 0:3 u setovima (16:25, 12:25, 20:25), u utakmici u Grupi E na Svetskom prvenstvu u Japanu. Srpske odbojkašice su odigrale najlošiju utakmicu na turniru i pretrpele su drugi poraz. Sada imaju skor od sedam pobeda i dva poraza. Holandija će kao prvoplasirana ići u treću fazu Svetskog prvenstva, a Srbija najverovatnije kao trećeplasirana, u zavisnosti od rezultata utakmice Japana i Brazila. Konačan plasman u grupi znači samo da ne možete u narednoj fazi igrati protiv selekcije, koja je zauzela isto mesto u F grupi. Sastavi grupa u trećoj fazi biće određeni žrebom. Pobednici grupa će žrebom biti razdvojeni u dve grupe, a zatim će se žrebati trećeplasirane selekcije. Ukoliko u istoj grupi budu prvoplasirane i trećeplasirane selekcije iz iste grupe u drugoj fazi, drugoplasirane selekcije će automatski biti raspoređene u suprotne grupe. Tri prvoplasirane ekipe iz grupa E i

 

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doživela je novi poraz na Svetskom prvenstvu u Japanu. The post DRUGI PORAZ ODBOJKAŠICA: Srpkinje bez osvojenog seta poražene od Holanđanki appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doživela je ubedljiv poraz od Holandije na Svetskom prvenstvu u Japanu. Šampionke Evrope izgledali su veoma loše na terenu i Holanđanke su na kraju slavile rezultatom – 16:25, 12:25, 20:25.

 

Ženska odbojkaška reprezentacija dan posle poraza od Japana izgubila i od Holandije.

 

Odbojkašice Srbije izgubile su danas u Nagoji od Holandije sa 0:3 u setovima (16:25, 12:25, 20:25), u utakmici u Grupi E na Svetskom prvenstvu u Japanu.Srpske odbojkašice su odigrale najlošiju utakmicu na turniru i pretrpele su drugi poraz. Sada imaju skor od sedam pobeda i dva poraza.Holandija će kao prvoplasirana ići u treću fazu Svetskog prvenstva, a Srbija najverovatnije kao trećeplasirana, u zavisnosti od rezultata utakmice Japana i Brazila.Tri prvoplasirane ekipe iz grupa E i F plasiraće se u treću fazu, koja je na programu od 14. do 16. oktobra u Nagoji.