Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda i reprezentativac Argentine Karlos Tevez dobro poznaje Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, pa je otkrio zanimljve detalje i dvojici najboljih fudbalerana svetu.

 

Leo Mesi ili Kristijano Ronaldo? Pitanje je koje će trajati i kada dvojica velikana odluče da okače "kopačke o klin", argumenata je bezbroj i za jedan i za drugi izbor. Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda i reprezentativac Argentine Karlos Tevez dobro poznaje obojicu, pa je sasvim sigurno jedan od onih koji može da otkrije u čemu je razlika između njih dvojice. "Nikada nisam video Mesija u teretani, da diže težine ili radi vežbe. Kod njega je sve prirodno osim penala, nikada ih nije šutirao a onda ih je trenirao i sada pogađa samo uglove", kazao je Argentinac. "Sa druge strane, Ronaldo je posle svakog treninga bio u teretani, za njega je to opsesija - da bude najbolji u svemu što je radio. Kada smo imali treninge u 9 ujutru, dolazio sam u 8, a on je već bio tamo. Bio je tamo i kada sam dolazio u pola osam." Potom je Tevez otkrio nešto neverovatno. "U jednom trenutku sam se zapitao: 'čoveče, kako da ga se

 

Nije da ovo već nismo znali, ali nije naodmet i gledište igrača koji je sa obojicom delio svlačionicu

 

Napadač Boke Juniors i nekadašnji reprezentativac Argentine Karlos Tevez u karijeri je sarađivao i sa Lionelom Mesijem i sa Kristijanom Ronaldom i vrlo dobro zna koje su razlike između ovih igrača.