Jutros smo pisali o interesovanju iz Kine za Duška Tošića, a sada su poznati i svi detalji transfera. Štoper Bešiktaša se seli u Guangdžou R&F koji sa klupe predvodi naš Dragan Stojković Piksi. Nije teško zaključiti da je upravo Piksi insistirao na dovođenju srpskog reprezentativca jer ga dobro poznaje. Tošiću će pripasti 17.400.000 evra, a Beši...

 407

Duško Tošić (33) je raskinuo ugovor sa Bešiktašom godinu pre isteka jer je dogovorio prelazak u kineski Gvangžu RiF, odakle je prihvatio poziv trenera Dragana Stojkovića

 

Ugovor karijere za srpskog štopera koji je u januaru proslavio 33. rođendan.

 30

Reprezentativac Srbije u fudbalu Duško Tošić otputovao je u Kinu gde bi trebalo da potpiše ugovor sa klubom koji sa klupe predvodi Dragan Piksi Stojković, Gvangdžou Evergrand.

 1

Zvali su ga premijerligaši tokom zime. Pričalo se da su za Duška Tošića zainteresovani Stouk i Totenhem, ali radna dozvola - tačnije nedovoljan broj utakmica za reprezentaciju - učinila je svoje. Međutim, reprezentativac Srbije iz redova Bešiktaša mogao bi uskoro da napravi transfer karijere. Bar kada je u pitanju finansijska strana. Turski medi...

 84

Pisali smo već o tome da bi sledeća stanica Duška Tošića mogla da bude Kina, a sada je poznato i koji je klub u pitanju. The post GOTOVO: Piksi doveo Duška Tošića, vrtoglava plata za bivšeg štopera Zvezde… appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 400

Duško Tošić, standardni prvotimac Bešiktaša, u narednih nekoliko dana, možda i sati, potpisaće ugovor sa kineskim Gvangžuom R&F koji s klupe predvodi Dragan Stojković Piksi.

 61

Duško Tošić je dobio ponudu koja se ne odbija i navodno je već pred potpisom ugovora. "Hurijet" piše da je srpski defanzivac i reprezentativac otišao u Kinu gde će obaviti završne pregovore sa ekipom Gvanžu R&F. Taj tim predvodi sa klupe Dragan Stojković Piksi, nema sumnje da je i on imao značaj u završavanju ovog transfera. Popularni list u Turskoj piše da bi Tošić trebalo da zarađuje oko 5,8 miliona evra godišnje, što će ga učiniti najplaćenijim srpskim fudbalerom posle Nemanje Matića. Tošić već ima 33 godine i nema sumnje da je ovo za njega kruna karijere kada se radi o jačini ugovora.

 

Reprezentativni štoper Duško Tošić otputovao je u Kinu gde bi trebalo da postane jedan od najplaćenijih srpskih fudbalera.

 

Srpski reprezentativac Duško Tošić otputovao je u Kinu, gde će, kako se očekuje, potpisati trogodišnji ugovor sa Gvanžuom, javlja turski Hurijet. Prema navodima tog dnevnika, Bešiktaš će od transfera dobiti pet miliona evra, dok će Tošićeva godišnja plata iznositi 5,8 miliona evra.