Srpski teniser Viktor Troicki eliminisan je u četvrtfinalu turnira u Sofiji, pošto je izgubio od prvog nosioca Švajcarca Stena Vavrinke 6:1, 7:6 (7:4).

 

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u polufinale ATP turnira iz serije 250 u Sofiji. Naš teniser je poražen od Švajcarca Stanislasa Vavrinke sa 2:0, po setovima 6:1, 7:6(3) Trostruki gren slem šampion je u prvom setu bio dominantan ...

 

Srpski teniser nije uspeo da se plasira u polufinale turnira u Bugarskoj. The post ATP SOFIJA: Viktora Troickog zaustavio Sten Vavrinka appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

iktor Troicki eliminisan u četvrtfinalu turnira u Sofiji, pošto je izgubio od prvog nosioca Švajcarca Stena Vavrinke 6:1, 7:6.

 

Srpski teniser Viktor Troicki eliminisan je u četvrtfinalu turnira u Sofiji, pošto je danas izgubio od prvog nosioca Švajcarca Stena Vavrinke 6:1, 7:6 (7:4).

 

Srpski teniser Viktor Troicki nije danas uspeo da se plasira u polufinale turnira u Sofiji, pošto je izgubio od 15. tenisera sveta Švajcarca Stena Vavrinke posle dva seta, 1:6, 6:7. Troicki, 67. igrač sveta, izgubio je posle sat i 25 minuta. Varinka je u prvom setu napravio dva brejka i za manje od pola sata poveo je u meču. U drugom setu obojica su napravili po brejk, pa je meč rešen posle taj-brejka, koji je Vavrinka dobio sa 7:3, nakon što je Troicki poveo sa 3:0. Prvi nosilac Vavrinka će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela bosanskog tenisera Mirze Bašića i Maksimilijana Marterera iz Nemačke.

 

Viktor Troicki je eliminisan u četvrtfinalubturnira u Sofiji, pošto je izgubio od prvog nosioca Švajcarca Stena Vavrinke 6:1, 7:6 (7:4)

 

Srpski teniser Viktor Troicki eliminisan je u četvrtfinalu turnira u Sofiji, pošto je izgubio od prvog nosioca Švajcarca Stena Vavrinke 6:1, 7:6 (7:4). Srpski teniser u prvom setu nije imao nikakvu šansu, pošto je ovaj deo igre Švajcarac dobio za samo 24 minuta.

 

Srpski teniser Viktor Troicki nije danas uspeo da se plasira u polufinale turnira u Sofiji, pošto je izgubio od 15. tenisera sveta Švajcarca Stena Vavrinke posle dva seta, 1:6, 6:7.

 

Srpski teniser Viktor Troicki poražen je u četvrtfinalu ATP turnira u Sofiji od Švajcarca Stanislasa Vavrinke.

 2

Srpski teniser eliminisan je u četvrtfinalu turnira u Bugarskoj, pošto je izgubio od prvog nosioca 6:1, 7:6 (7:4)