Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u polufinale turnira u Sidneju, nakon što mu je Nemac Filip Kolšrajber predao meč zbog povrede

 

Viktor bez odigranog poena izborio plasman u polufinale takmičenja u Australiji. Za finale sa Žilom Milerom.

 

Viktor Troicki nalazi se na dobrom putu da odbrani titulu u Sidneju, nakon što je stigao do polufinala ovog turnira. Doduše, verovatno ne na način na koji je želeo, pošto je Filip Kolšrajber predao meč zbog povrede, ali to svakako ne umanjuje više nego dobar rezulat srpskog tenisera. U borbi za finale Troickog čeka Žil …

 

Viktor bez odigranog poena izborio plasman u polufinale takmičenja u Australiji. Za finale sa Žilom Milerom

 101

Srpski teniser bez udarene loptice među četiri najbolja u Sidneju

 9

Put ka odbrani titule je otvoren! Viktor Troicki se bez borbe plasirao u polufinale ATP turnira u Sidneju pošto je Filip Kolšrajber predao meč zbog povrede,

 171

Viktor Troicki plasirao se u polufinale ATP turnira u Sidneju bez borbe. Troicki će u borbi za novo finale Sidneja igrati protiv Žila Milera iz Luksemburga, koji je uz 17 as udaraca savladao Urugvajca Pabla Kuevasa 7:6, 6:4.

 

Viktor Troicki se plasirao u polufinale ATP turnira u Sidneju pošto mu je Nemac Filip Kolšrajber, zbog povrede leđa predao meč bez borbe.

 

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u polufinale turnira u Sidneju, nakon što mu je Nemac Filip Kolšrajber predao meč zbog povrede.

 

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u polufinale turnira u Sidneju, nakon što mu je Nemac Filip Kolšrajber predao meč zbog povrede.

 

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u polufinale turnira u Sidneju, nakon što mu je Nemac Filip Kolšrajber predao meč zbog povrede.

 

Viktor Troicki plasirao se u polufinale turnira u Sidneju jer mu je Nemac Filip Kolšajber predao meč četvrtfinala. Troicki brani titulu osvojenu prošle godine u Sidneju i u polufinalu će se sresti sa Žilom Milerom iz Luksenburga koji je 34. igrač na ATP listi.

 1

Troicki, koji brani titulu u Sidneju, u borbi za novo finale sastaje se sa Žilom Milerom iz Luksemburga. Njih dvojica su do sada jednom igrali, upravo u Sidneju pre dve godine, kada je u polufinalu slavio Troicki 6:2, 6:4. U drugom polufinalu turnira, čiji je fond 437.380 dolara, sastaju se Rus Andrej Kuznjecov i bolji iz meča Dominik Tim (Austrija) - Danijel Evans (Velika Britanija).  

 

Viktor Troicki grabi ka drugom uzastopnom finalu na turniru u Sidneju, gde je prošle godine osvojio i titulu. On se jutros po našem vremenu plasirao u polufinale, ali bez borbe, pošto mu je Nemac Filip Kolšajber predao meč. Zanimljivo je da će mu rival u polufinalu biti Luksemburžanin Žil Miler sa kojim se i prošle godine sastao u polufinalu. Tada ga je savladao sa 6:2, 6:4, pa se nadamo reprizi... Treći polufinalista je Rus Andrej Kuznjecov koji čeka boljeg iz susreta Dominik Tim (Austrija) - Danijel Evans (Velika Britanija).

 

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u polufinale turnira u Sidneju, nakon što mu je Nemac