Ovijedo, 47-godišnji biznismen, odveden je danas u pritvor iz svoje kuće u bogataškom delu Lime.  Tužilaštvo je navelo da će Ovijedo ostati bar 15 dana u pritvoru dok se istražuje njegova navodna uloga u bandi koja je izmedju ostalog platila putovanje i boravak nekoliko peruanskih sudija na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Te sudije su time bile potplaćene da bi se založile za Ovijeda koji je pod istragom kao osumnjičeni nalogodavac ubistva dvojice sindikalnih vodja radnika industrije šećera. Ovijedo je negirao optužbe. Policija je zatražila i pristup prostorijama Fudbalskog saveza Perua.

 

Predsednik fudbalskog saveza Perua Edvin Ovijedo uhapšen je danas, samo nekoliko meseci pošto je posle 36 godina ponovo doveo svoju zemlju do Svetskog prvenstva. Ovijedo, 47-godišnji biznismen, odveden je danas u pritvor iz svoje kuće u bogataškom delu Lime.  Tužilaštvo je navelo da će Ovijedo ostati bar 15 dana u pritvoru dok se istražuje njegova navodna uloga u bandi koja je izmedju ostalog platila putovanje i boravak nekoliko peruanskih sudija na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Te sudije su time bile potplaćene da bi se založile za Ovijeda koji je pod istragom kao osumnjičeni nalogodavac ubistva dvojice sindikalnih vodja radnika industrije šećera. Ovijedo je negirao optužbe. Policija je zatražila i pristup prostorijama Fudbalskog saveza Perua.

 

Predsednik fudbalskog saveza Perua Edvin Ovijedo uhapšen je danas, samo nekoliko meseci pošto je posle 36 godina ponovo doveo svoju zemlju do Svetskog prvenstva. The post PRIVEDEN PRAVDI: Uhapšen predsednik FS Perua appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Predsednik fudbalskog saveza Perua Edvin Ovijedo uhapšen je danas, samo nekoliko meseci pošto je posle 36 godina ponovo doveo svoju zemlju do Svetskog prvenstva.Ovijedo, 47-godišnji biznismen, odveden je danas u pritvor iz svoje kuće u bogataškom delu Lime. Tužilaštvo je navelo da će Ovijedo ostati bar 15 dana u pritvoru dok se istražuje njegova navodna uloga u bandi koja je izmedju ostalog platila putovanje i boravak nekoliko peruanskih sudija na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Te sudije su time bile potplaćene da bi se založile za Ovijeda koji je pod istragom kao osumnjičeni nalogodavac ubistva dvojice sindikalnih vodja radnika industrije šećera.Ovijedo je negirao optužbe.Policija je zatražila i pristup prostorijama Fudbalskog saveza Perua.

 

Ovijedo, 47-godišnji biznismen, odveden je u pritvor iz svoje kuće u bogataškom delu Lime. Tužilaštvo istražuje njegovu navodnu ulogu u bandi koja je između ostalog platila putovanje i boravak sudija na SP

 

Ovijedo, 47-godišnji biznismen, odveden je u pritvor iz svoje kuće u bogataškom delu Lime

 

Predsednik fudbalskog saveza Perua Edvin Ovijedo uhapšen je danas, samo nekoliko meseci pošto je posle 36 godina ponovo doveo svoju zemlju do Svetskog prvenstva.