Bivši engleski fudbaler Adam Džonson snimljen je u zatvoru dok je govorio zbog čega je zaradio šestogodišnju zatvorsku kaznu

 11

Engleski tabloid objavio ekskluzivni snimak engleskog fudbalera, krišom napravljen iza rešetaka.

 6

Bivši engleski reprezentativac Adam Džonson osuđen na šest godina zatvora zbog "seksualne aktivnosti sa tinejdžerkom" imao je spornu izjavu o svom zločinu. Snimak je objavio tabloid "San" , a na njemu se vidi bivši igrač sredine terena Sanderlenda kako kaže da bi se izvukao sa kaucijom da nije poznata ličnost.

 

Engleska fudbalska zvezda, 29-godišnji Adam Džonson, trenutno se nalazi na izdržavanju šestogodišnje zatvorske kazne zbog seksualnog čina sa maloletnicom.

 56

Bivši engleski fudbaler Adam Džonson koji se trenutno nalazi u zatvoru zbog seksualnog napada na

 

Bivši engleski fudbaler Adam Džonson snimljen je u zatvoru dok je govorio zbog čega je zaradio šestogodišnju zatvorsku kaznu.

 4

Nekadašnji reprezentativac Engleske Adam Džonson na služenju je šestogodišnje zatvorske kazne zbog seksa sa maloletnicom, koja je u tom trenutku imala 15 godina. On je na suđenju priznao krivicu za zavođenje, ne i seks, a sada je objavljen šokantan tajni snimak iz zatvora u kome on govori "da sam je bar silovao".