Sjajna vest za sve navijače Partizana! Crno-beli dres sa brojem 12 neće menjati vlasnika ni sledeće sezone pošto je kapiten Novica Veličković stavio potpis na novi, jednogodišnji ugovor i formalno potvrdio svoj ostanak u klubu. Veličković, koji je po broju ...

 

Iskusni košarkaš Novica Veličković i naredne sezone kao kapiten predvodiće Partizan jer je dogovorio nastavak saradnje, saopšteno je danas na sajtu kluba. Veličković, treći po broju utakmica u istoriji crno-belih, potpisao je novi, jednogodišnji ugovor sa matičnim klubom. „Već sam mnogo puta istakao šta za mene znači igranje u dresu Partizana. Kolika je to čast...Pročitaj više The post KAPITEN PRODUŽIO UGOVOR: Veličković ostaje u Partizanu još godinu dana appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Crno-beli dres sa brojem 12 ne menja vlasnika! Ovog popodneva, kapiten Partizana, Novica Veličković je stavio potpis na novi, jednogodišnji ugovor, čime je i formalno potvrdio svoj ostanak u klubu.

 

Lepa vest za navijače Partizana... Kapiten Novic Veličković će i naredne sezone nositi dres tima iz Humske.

 

Iskusni košarkaš Novica Veličković i naredne sezone kao kapiten predvodiće Partizan jer je dogovorio nastavak saradnje, saopšteno je na sajtu crno-belih.

 

Novica Veličković, kapiten KK Partizan, produžio je saradnju sa klubom na još godinu dana, saopšteno je na sajtu beogradskog tima.

 

Veličković, treći po broju utakmica u istoriji crno-belih, potpisao je novi, jednogodišnji ugovor sa matičnim klubom

 

Kapiten Partizana Novica Veličković potpisao je novi, jednogodišnji ugovor, čime je i formalno potvrdio svoj ostanak u klubu. Igrač koji se po broju odigranih utakmica u crno-belom dresu nalazi na trećem mestu večne liste, u ponedeljak će se pojaviti na prvom ovosezonskom treningu Partizana.

 

Ono što se najavljivalo tokom aktuelne pauze, danas je i ozvaničeno - Novica Veličković će i naredne sezone kao kapiten predvoditi ekipu Partizana! Kako je tokom popodneva saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, Veličković je sa Partizanom potpisao novi jednogodišnji ugovor. Tim povodom Veličković je dao i prvu izjavu. "Već sam mnogo puta istakao šta za mene znači igranje u dresu Partizana. Kolika je to čast i kolika je privilegija biti kapiten najvećeg kluba u regionu. Odnos između Partizana i mene je odavno čvršći od bilo kog ugovora, tako da je ovo danas bila samo formalnost. Važnije od toga je da u ponedeljak krećemo sa radom, da su nam ambicije na nivou renomea kluba i da znamo koliko težak put nas čeka do ostvarenja tih ambicija", poručio je kapiten crno-belih. Tu se nije zaustavio, pa se nedugo zatim oglasio i na društvenim mrežama: ''Neke stvari u životu nikada ne blede, već sa godinama posta

 

Iskusni košarkaš Novica Veličković i naredne sezone kao kapiten predvodiće Partizan jer je dogovorio nastavak saradnje, saopšteno je danas na sajtu kluba.

 

Igrač koji se po broju odigranih utakmica u crno-belom dresu nalazi na trećem mestu večne liste, u ponedeljak će se pojaviti na prvom ovosezonskom treningu Partizana