Potpedsednik Partizana Vladimir Vuletić optužio je Dragišu Binića da ima dvostruke aršine povodom kazni klubova i da je oduzimanje dva boda protivustavno. Vuletić je odluku Disciplinske komisije FSS nazvao "unapred donetom na Kopaoniku", pošto je jedan od njenih članova u to vreme "bio na skijanju".

 

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić smatra da je odluka FSS o oduzimanju bodova crno-belima nelegitimna.

 

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić najavio da "zakonitost odluke FSS da se crno-belima oduzmu dva boda osporavati pred Upravnim, a disciplinski pravilnik FSS pred Ustavnim sudom."

 

Potpredsednik kluba Vladimir Vuletić dugo je i opširno pričao protiv odluke Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, njen način rada, a najavio je i konkretne pravne poteze koje će preduzeti šampion Srbije, među kojima je i provera ustavnosti i zakonitosti pravilnika komisije. Vuletić je rekao da će Partizan poštovati "dalje aktuelne i dalje pozitivne" propise FSS, tako da će se žaliti Komisiji za žalbe FSS. "Tek nakon što ova komisija donese svoju konačnu odluku, ako potvrdi presudu, u tom slučaju, i sada zvančno najvljujem, mi ćemo se u skladu Zakona o upravnim poslovima pokrenuti upravni spor u pravnom postupku protiv konačnih pravnih akata. To neće biti jedino što ćemo uraditi, imamo još dva pravna leka. Prvi je ustavna žalba, koja dolazi posle Upravnog suda. Drugi je inicijativa za ocenu ustavnosti disciplinskog pravilnika. Ova inicijativa ne zastareva i ne mora da čeka odluku ustavnog suda. Duboko držimo da je ovaj pravilnik u dubo

 

Potpredsednik Partizana najvio žalbu i tužbu redovnim sudovima protiv odluke FS Srbije da se crno-belima oduzmu dva boda. The post VLADIMIR VULETIĆ: Mi u FSS u 18, Zvezda posle nas, a mediji u 18.48 imali kaznu, vidimo se na sudu! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.