Ambasador Španije u Beogradu Migel Fuertes Suares priredio je sinoć prijem povodom 12. oktobra, nacionalnog praznika svoje zemlje, i istakao da su odnosi između Španije i Srbije izvanredni, "uz obostranu simpatiju, srdačnost i poštovanje".

 

Ambasador Španije u Beogradu Migel Fuertes Suares priredio je večeras prijem povodom 12. oktobra, nacionalnog praznika svoje zemlje, i istakao da su odnosi između Španije i Srbije izvanredni, uz obostranu simpatiju, srdačnost i poštovanje.

 

Ambasador Španije u Beogradu Migel Fuertes Suares priredio je prijem povodom 12. oktobra, nacionalnog praznika svoje zemlje, i istakao da su odnosi između Španije i Srbije izvanredni, "uz obostranu simpatiju, srdačnost i poštovanje".

 

Ambasador Španije u Beogradu Migel Fuertes Suares priredio je večeras prijem povodom 12. oktobra, nacionalnog praznika svoje zemlje, i istakao da su odnosi između Španije i Srbije izvanredni, "uz obostranu simpatiju, srdačnost i poštovanje".

 

Ambasador Španije u Beogradu Migel Fuertes Suares priredio je večeras prijem povodom 12. oktobra, nacionalnog praznika svoje zemlje. On je istakao da su odnosi između Španije i Srbije izvanredni, "uz obostranu simpatiju, srdačnost i poštovanje".