Govoreći o razmeni teritorija, Džozef navodi da bi to najviše uticalo na Srbe južno od Ibra, tako da se o korekciji granica ne može govoriti u ovom slučaju, jer je do nje već došlo.

 

Profesor američkog univerziteta "Džons Hopkins" Edvard Džozef, koji je više od 10 godina radio u regionu Balkana i bio na Kosovu tokom samog NATO bombardovanja 1999, rekao je da je bio svedok toga kako su Srbi u Prizrenu bežali u crkvu, jer su ih jurili "pomahnitali Albanci koji su palili sve redom".

 

Profesor univerziteta "Džon Hopkins" Edvard Džozef, koji je bio na KiM tokom NATO bombardovanja 1999. godine, rekao je da je bio svedok toga kako su Srbi u Prizrenu bežali u crkvu, jer su ih jurili "pomahnitali Albanci"

 70

Profesor američkog univerziteta Džon Hopkins Edvard Džozef, koji je više od 10 godina radio u regionu Balkana i na Kosovu bio tokom samog NATO bombardovanja 1999, rekao je da je bio svedok toga kako su Srbi u Prizrenu bežali u crkvu, jer su ih jurili pomahnitali Albanci koji su palili sve redom.

 

Profesor američkog univerziteta "Džon Hopkins" Edvard Džozef, koji je više od 10 godina radio u regionu Balkana i na Kosovu bio tokom samog NATO bombardovanja 1999, rekao je da je bio svedok toga kako su Srbi u Prizrenu bežali u crkvu, jer su ih jurili "pomahnitali Albanci koji su palili sve redom".

 2

Profesor američkog univerziteta "Džon Hopkins" Edvard Džozef rekao je da je bio svedok toga kako su Srbi u Prizrenu bežali u crkvu. Džozef je više od deset godina radio u regionu Balkana i na Kosovu bio tokom samog NATO bombardovanja 1999.