U Ministarstvu finansija izvršena je primpredaja dužnosti ministra finansija, po svim pravilima i procedurama Vlade Srbije i uz prisustvo notara. U kabinetu predsednice Vlade Ane Brnabić, nakon po

 3

Kako je Tanjgu potvrđeno u kabinetu predsednice Vlade, nakon povratka iz Novog Sada gde je premijerka Ana Brnabić obišla Međunarodni sajam poljoprivrede, u Ministarstvu finansija izvršena je primpredaja dužnosti ministra finansija, po svim pravilima i procedurama Vlade Srbije i uz prisustvo notara.

 5

BEOGRAD: Kako je Tanjugu večeras potvrđeno u kabinetu predsednice Vlade, nakon povratka iz Novog Sada gde je premijerka Ana Brnabić obišla Međunarodni sajam poljoprivrede, u Ministarstvu finansija izvršena je primpredaja dužnosti ministra finansija, po svim pravilima i procedurama Vlade Srbije i uz prisustvo notara.

 

Kako je Tanjugu večeras potvrđeno u kabinetu predsednice Vlade, nakon povratka iz Novog Sada gde je premijerka Ana Brnabić obišla Međunarodni sajam poljoprivrede, u Ministarstvu finansija izvršena je primopredaja dužnosti ministra finansija, po svim pravilima i procedurama Vlade Srbije i uz prisustvo notara.

 

Srbija nikada nije bila bliža završetku reformi i nikada ulog nije bio veći nego danas, kaže bivši ministar finansija Dušan Vujović.

 1

Primopredaja je izvršena u Ministarstvu finansija

 

U Ministarstvu finansija izvršena je primpredaja dužnosti ministra finansija, po svim pravilima i procedurama Vlade Srbije i uz prisustvo notara.

 

U Ministarstvu finansija izvršena je primopredaja dužnosti ministra finansija.

 

U Ministarstvu finansija izvršena je primpredaja dužnosti ministra finansija, po svim pravilima i procedurama Vlade Srbije i uz prisustvo notara. U kabinetu predsednice Vlade Ane Brnabić, nakon povratka iz Novog Sada gde je premijerka obišla Medjunarodni sajam poljoprivrede, izvršena je primopredaja, potvrđeno je Tanjugu.

 1