Vrednost radova u Institutima u Sremskoj kamenici je 6,5 miliona evra.

 

SREMSKA KAMENICA: U Vojvodini od početka 2020. godine više neće biti lista čekanja za zračenje jer će tada u funkciji biti ukupno šest akceleratora, odnosno aparata za zračenje, od toga pet u Institutu za onkologiju i jedan u Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

 

U Vojvodini od početka 2020. godine više neće biti lista čekanja za zračenje jer će tada u funkciji biti ukupno šest akceleratora, odnosno aparata za zračenje, od toga pet u Institutu za onkologiju i jedan u Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

 

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je da u Vojvodini od početka 2020. godine više neće biti lista čekanja za zračenje jer će tada u funkciji biti ukupno šest akceleratora, odnosno aparata za zračenje.

 

U Institutu za onkologiju Vojvodine do 30. novembra biće završni bunkeri za aparate za zračenje, nakon čega će i aparati biti u funkciji i u Vojvodni od iduće godine više neće biti listi čekanja za zračenje, najavio je ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar, prilikom posete Institutu.