Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak pišu o odnosima države i Srpske pravoslavne crkve, o smrti glumca Mihaila Janketića, kao i o dolasku nemačke kompanije "Folksvagen" u jugoistočnu Evropu.ALO  –  O smrti glumca Mihaila Miše Janketića list piše: "Još jedan velikan u nebeskoj kafani".BLIC  -  "Tinejdžer nova žrtva 'Invalida' i 'Radovaca'", list piše da su dvojica navijača Fudbalskog kluba Voždovac uhapšena zbog napada na mladića nakon utakmice koja se igrala na stadionu FK Torlak u Kumodražu. "Gospodin glumac", list piše o smrti Mihaila Janketića.VEČERNJE NOVOSTI  –  O smrti glumca Mihaila Janketića pišu pod naslovom "Po jedan život za svaku ulogu". List navodi da je policija uhapsila 20 osoba zbog falsifikovanja pasoša i ličnih karti"Falsifikovali 4.000 dokumenata". "Bugarski milioner pustoši naše blago", list piše kradji i krijučarenju umetničkog blaga da našu zemlju pustoši medjunarodna kriminalna mreža.DANAS  –  "Vladike protiv pokušaja stvaranja partijske crkv

 

Jedan od najvećih srpskih i jugoslovenskih glumaca Mihailo Miša Janketić preminuo je danas u Beogradu. Od njega se opraštaju porodica, prijatelji, kolege, a telegrame saučešća poslao je i srpski državni vrh.

 

Predsednica Vlade Ana Brnabić uputila je telegrame saučešća porodici preminulog glumca Mihaila Miše Janketića i Jugoslovenskom dramskom pozorištu, njegovom matičnom pozorištu.

 

Otišao je jedan od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumaca, veliki profesionalac, umetnički uzor mnogima, složili su se sagovornici Tanjuga Milan Vlajčić, Gorčin Stojanović i Vojislav Brajović na vest o smrti barda srpskog glumišta Mihaila Miše Janketića.