Premijerka Ana Brnabić danas je, odgovarajući na pitanje novinara da li je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio neki zvanični dokument o rešavanju pitanja Kosova, rekla da je razgovarala sa Vučićem o tome, ali da to još ne može javno da komentariše kako ne bi ugrozila pregovaračku poziciju.

 1

Premijerka Ana Brnabić odgovarala na pitanje novinara da li je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio neki zvanični dokument o rešavanju pitanja Kosova.

 

Premijerka Srbije Ana Brinabić izjavila je danas da je razgovarala s predsednikom Aleksandrom Vučićem o informacijama da je od međunarodnih zemalja dobio predloge o statusu Kosova i da je on potvrdio da jeste dobio "neke verbalne predloge".

 

Premijerka Ana Brnabić je, odgovarajući na pitanje novinara da li je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio neki zvanični dokument o rešavanju pitanja Kosova, rekla da je razgovarala sa Vučićem o tome, ali da to još ne može javno da komentariše kako ne bi ugrozila pregovaračku poziciju.

 

Premijerka Srbije Ana Brinabić izjavila je danas da je razgovarala s predsednikom Aleksandrom Vučićem o informacijama da je od međunarodnih

 1

Premijerka Ana Brinabić izjavila je da je razgovarala s Aleksandrom Vučićem o informacijama da je od međunarodnih zemalja dobio predloge o statusu Kosova. "U ovom trenutnku zbog naše pregovaračke pozicije ne bih komentarisala tako nešto", rekla je Brnabić na 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.