Glavni odbor Pokreta "Dosta je bilo" razrešio je Branislava Mihajlovića sa mesta predsednika DJB, nakon što se više od 80 odsto članova tog odbora i 70 odsto članova Skupštine DJB pismeno izjasnilo za njegovo razrešenje, saopšteno je iz Pokreta.

 

Glavni odbor pokreta Dosta je bilo razrešio je Branislava Mihajlovića sa mesta predsednika DJB i saopštio da će izbori za novog npredsednika biti održan u roku od 60 dana, a da do tada ovlašćenja predsednika preuzima zamenica predsednika Branka Stamenković.

 

BEOGRAD: Glavni odbor "Dosta je bilo" razrešio je  Branislava Mihajlovića sa mesta predsednika DJB nakon što se više od 8 0 odsto članova tog odbora i 70 odsto članova Skupštine DJB pismeno izjasnilo za njegovo razrešenje, saopšteno je iz DJB.

 

Glavni odbor Dosta je bilo (DJB) razrešio je Branislava Mihajlovića funkcije predsednika pokreta, jer je pristupio novom poslaničkom klubu. Navodi se još da je Mihajlović naneo "ogromnu štetu" pokretu jer je napustio postojeći poslanički klub DJB i pristupio novom poslaničkom klubu "Politika mora biti drugačija".

 

Navodeći da je Mihajlović naneo "ogromnu štetu" pokretu jer je napustio postojeći poslanički klub DJB i pristupio novom poslaničkom klubu "Politika mora biti drugačija"

 

Glavni odbor Dosta je bilo razrešio je Branislava Mihajlovića sa mesta predsednika DJB nakon što se više od 80 odsto članova tog odbora i 70 odsto članova Skupštine DJB pismeno izjasnilo za njegovo razrešenje, saopšteno je iz DJB.

 

Glavni odbor stranke "Dosta je bilo" razrešio je Branislava Mihajlovića sa mesta predsednika stranke nakon što se više od 8 0 odsto članova tog odbora i 70 odsto članova Skupštine DJB pismeno izjasnilo za njegovo razrešenje

 

Glavni odbor Dosta je bilo (DJB) razrešio je danas Branislava Mihajlovića funkcije predsednika Pokreta, a do izbora novog sva ovlašćenja predsednika preuzela je zamenica predsednika Branka Stamenković.

 

Glavni odbor Dosta je bilo (DJB) razrešio je danas Branislava Mihajlovića funkcije predsednika Pokreta, a do izbora novog, sva ovlašćenja predsednika preuzela je zamenica predsednika Branka Stamenković.Navodeći da je Mihajlović naneo "ogromnu štetu" pokretu jer je napustio postojeći poslanički klub DJB i pristupio novom poslaničkom klubu "Politika mora biti drugačija" u kojem nisu članovi Dosta je bilo, Glavni odbor je na današnjoj sednici utvrdio da je dosadašnji predsednik takvim postupanjem "doneo korist drugoj političkoj opciji, što po članu 18. Statuta automatski podrazumeva prestanak članstva i ujedno svih funkcija u DJB"."Više od 70 odsto delegata Dosta je bilo je odlučilo da razreši Branislava Mihajlovića sa čela DJB. Nakon niza medijskih nastupa i izjava kojima je u javnosti širio apsolutne neistine o DJB, nazivao članove doslovno 'šibicarima' i 'prevarantima', članstvo je zahtevalo da se ne čeka Skupština u Nišu zakazana za 17. novembar, već da se organizacija što pre zaštit