BEOGRAD - Troje bivših poslanika pokreta Dosta je bilo Aleksandra Čabraja, Sonja Pavlović i Jovan Jovanović saopštili su danas da su formirali udruženje "Građanska platforma".

 

Aleksandra Čabraja, Sonja Pavlović i Jovan Jovanović – troje bivših poslanika Pokreta Dosta je bilo koji su u predsedničkoj kampanji podržavali Sašu Jankovića – formirali su udruženje "Građanska platfroma" koje čine još devet odbornika u beogradskim opštinama i veliki broj članova.

 

Troje bivših poslanika pokreta Dosta je bilo Aleksandra Čabraja, Sonja Pavlović i Jovan Jovanović saopštili su danas da su formirali udruženje "Građanska platforma".

 

Troje bivših poslanika pokreta Dosta je bilo Aleksandra Čabraja, Sonja Pavlović i Jovan Jovanović saopštili su da su formirali udruženje "Građanska platforma". Jovanović je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da je deo tog udruženja građana i 13 odbornika iz centralnih beogradskih opština.

 

Troje bivših poslanika Pokreta Dosta je bilo Aleksandra Čabraja, Sonja Pavlović i Jovan Jovanović, koji su u predsedničkoj kampanji podržavali Sašu Jankovića, izjavili su danas da su formirali udruženje Građanska platfroma koje čine još devet odbornika u beogradskim opštinama i veliki broj članova.

 

Troje bivših poslanika Pokreta Dosta je bilo Aleksandra Čabraja, Sonja Pavlović i Jovan Jovanović, koji su u predsedničkoj kampanji podržavali Sašu Jankovića, izjavili su danas da su formirali udruženje "Građanska platfroma" koje čine još devet odbornika u beogradskim opštinama i veliki broj članova.

 

Troje bivših poslanika pokreta Dosta je bilo, Aleksandra Čabraja, Sonja Pavlović i Jovan Jovanović saopštili su da su formirali udruženje "Građanska platforma".

 219

Troje bivših poslanika pokreta Dosta je bilo Aleksandra Čabraja, Sonja Pavlović i Jovan Jovanović saopštili su danas da su formirali udruženje "Gradjanska platforma".Jovanović je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da je deo tog udruženja gradjana i 13 odbornika iz centralnih beogradskih opština.Upitani da li će u parlamentu pristupiti nekoj poslaničkoj grupi ili sa nekim od samostalnih poslanika formati novu, Sonja Pavlović je rekla da je udruženje još u izgradnji te da će o poslaničkoj grupi tek nakon toga razmišljati.Oni su na konferenciji govorili i o izbornim neregularnostima, a negodovali su i zbog suspenzije rada parlamenta tokom predizborne ...