Srbija nastoji da vodi proaktivnu, jasno profilisanu i osmišljenu spoljnu politiku koja doprinosi njenom boljem pozicioniranju na regionalnom, evropskom i širem međunarodnom planu, izjavio Ivica Dačić

 

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je danas na skupu u Berlinu da je za Srbiju od ključnog interesa očuvanje stabilnosti u regionu i da smatra da je Evropska unija najboji okvir za zemlje regiona.

 

Srbija nastoji da vodi proaktivnu, profilisanu i osmišljenu spoljnu politiku koja doprinosi boljem pozicioniranju na regionalnom, evropskom i međunarodnom planu To je izjavio u Berlinu prvi potpredsednik Vlade i šef diplomatije Ivica Dačić.

 

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić u Berlinu, na ceremoniji obeležavanja 20 godina Registrovanog udruženja berlinskih privrednika "Berlinski privredni razgovori", u učestvovao je u diskusiji "Zapadni Balkan u Evropi – mogućnosti i izazovi" i istakao da je za Srbiju od ključnog interesa očuvanje stabilnosti u regionu.

 

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je danas na skupu u Berlinu da je za Srbiju od…

 

Srbija nastoji da vodi proaktivnu, jasno profilisanu i osmišljenu spoljnu politiku koja doprinosi njenom boljem pozicioniranju na regionalnom, evropskom i širem međunarodnom planu, izjavio je danas u Berlinu prvi potpredsednik Vlade i šef diplomatije Ivica Dačić.

 

BERLIN: Srbija nastoji da vodi proaktivnu, jasno profilisanu i osmišljenu spoljnu politiku koja doprinosi njenom boljem pozicioniranju na regionalnom, evropskom i širem međunarodnom planu, izjavio je danas u Berlinu prvi potpredsednik Vlade i šef diplomatije Ivica Dačić.

 

Srbija nastoji da vodi proaktivnu, jasno profilisanu i osmišljenu spoljnu politiku koja doprinosi njenom boljem pozicioniranju na regionalnom, evropskom i širem međunarodnom planu, izjavio je u Berlinu prvi potpredsednik Vlade i šef diplomatije Ivica Dačić.