Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da je imao veoma dobar razgovor sa državnim sekretarom SAD Reksom Tilersonom u Vašingtonu i da sastanak pruža veliku nadu u uspešnu bilateralnu saradnju u narednom periodu.

 

Razgovor je bio posvećen budućnosti i bilateralnim odnosima Srbije i SAD

 2

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić rekao je da je imao izuzetno dobar sastanak sa američkim državnim sekretarom Reksom Tilersonom.

 

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je da je njegov sastanak sa američkim državnim sekretarom Reksom Tilerosnom u Vašingtonu bio izuzetno dobar i da je razgovor bio posvećen budućnosti i odnosima Srbije i SAD, ocenivši da nova američka administracija ima više razumevanja za Srbiju nego prethodne administracije.

 4

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić rekao je da je imao izuzetno dobar sastanak sa američkim državnim sekretarom Reksom Tilersonom. Prvi potpredsednik Vlade Srbije je dodao i da ta susrest koji se dogodio u Stejt departmentu pruža veliku nadu u uspešnu bilateralnu saradnju u narednom periodu.

 48

VAŠINGTON: Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, koji se u petak u Stejt departmentu sastao sa američkim državnim sekretarom Reksom Tilersonom, ocenio je da je sastanak bio izuzetno dobar i da pruža veliku nadu u uspešnu bilateralnu saradnju u narednom periodu.

 

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić sastao se u Stejt departmentu sa američkim državnim sekretarom Reksom Tilersonom.

 

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić sastao se u Stejt departmentu sa američkim državnim sekretarom Reksom Tilersonom. Šef srpske diplomatije, koji boravi u poseti Vašingtonu, rekao je prethodno da se nada da će njegov sastanak sa državnim sekretarom Tilersonom biti uspešan i "od velike važnosti za naše odnose".

 

Tilerson je Dačića dočekao u popodnevnim satima po lokalnom vremenu

 

VAŠINGTON: Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić sastao se danas u Stejt departmentu sa američkim državnim sekretarom Reksom Tilersonom.

 

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je da je njegov sastanak sa američkim državnim sekretarom Reksom Tilerosnom u Vašingtonu bio izuzetno dobar i da je razgovor bio posvećen budućnosti i odnosima Srbije i SAD, ocenivši da nova američka administracija ima više razumevanja za Srbiju nego prethodne administracije."Pre sastanka sam u knjigu gostiju upisao da ovaj sastanak posvećujem stogodišnjici savezništva SAD i Srbije u Prvom svetskom ratu. Za nas je ove godine veoma važan datum 28. jul, tada se obeležava 100 godina od Srpskog dana u SAD, dana kada je Vudro Vilson naredio da se srpska zastava istakne na Beloj kući ...

 

VAŠINGTON – Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, koji se u…

 

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, se u petak u Stejt departmentu sastao sa američkim državnim sekretarom Reksom Tilersonom

 16

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, koji se u petak u Stejt departmentu sastao sa američkim državnim sekretarom Reksom Tilersonom, ocenio je da je sastanak bio izuzetno dobar i da pruža veliku nadu u uspešnu bilateralnu saradnju u narednom periodu.

 

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se u Vašingtonu sa državnim sekretarom Sjedinjenih Američkih Država Reksom Tilersonom.

 83

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić zahvalio se, tokom posete Paramaribu, zvaničnicima Surinama na odluci o povlačenju priznanja jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.

 

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić sastao se danas u Stejt departmentu sa američkim državnim sekretarom Reksom Tilersonom.  

 

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić sastao se u Stejt departmentu sa američkim državnim sekretarom Reksom Tilersonom.

 

Dačić, koji je u Vašingtonu boravio na tradicionalnom Molitvenom doručku, za Glas Amerike kaže da je susret sa Mičelom bio praktično uvod u susret sa Tilersonom, sa kojim se sreo i nedavno u Beču