Drugo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018" biće održano sutra, a do sada je pristiglo više od 2,6 miliona koverata.

 

Dejana Lukić prvi put obišla nekretninu koju je dobila u nagradnoj igri. Stan lep, prostran i svetao. Svako bi bio srećan na mom mestu

 48

Pošte Srbije saopštile su da su građani Srbije do srede, 7. marta, poslali 2.626.081 kovertu za učešće u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi 2018..

 

Vlada Srbije saopštila je da će drugo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018." biti održana u subotu, kao i da je do sada pristiglo više od 2,6 miliona koverata.

 

BEOGRAD: Vlada Srbije saopštila je danas da će drugo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018." biti održana u subotu, kao i da je do sada pristiglo više od 2,6 miliona koverata.

 

KRAGUJEVAC: Srećnim dobitnicima prvog kola nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" danas je u Kragujevcu svečano uručeno 12 automobila marke "fijat 500 L pop star".

 

Vlada Srbije saopštila je da će drugo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018" biti održano u subotu, kao i da je do sada pristiglo više od 2,6 miliona koverata.

 

Pošte Srbije saopštile su da su građani Srbije do srede, 7. marta, poslali 2.626.081 kovertu za učešće u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2018.".

 

Vlada Srbije saopštila je danas da će drugo izvlačenje nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2018. biti održana u subotu, kao i da je do sada pristiglo vise od 2,6 miliona koverata.

 

Vlada Srbije saopštila je danas da će drugo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018." biti održana u subotu, kao i da je do sada pristiglo vise od 2,6 miliona koverata.

 

Srećnim dobitnicima prvog kola nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" je u Kragujevcu svečano uručeno 12 automobila marke "fijat 500 L pop star".

 

BEOGRAD: Vlada Srbije saopštila je danas da će drugo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018." biti održana u subotu, kao i da je do sada pristiglo više od 2,6 miliona koverata.