Država ima plan da za preduzeća koja su godinama bila na teretu budžeta, a neka su još uvek, pronađe strateške pratnere, kao što je to uradila u slučajevima RTB Bor, Železare Smederevo, PKB

 

Premijerka Ana Brnabić kaže da država ima plan da za preduzeća koja su godinama bila na teretu budžeta, a neka su još uvek, pronađe strateške pratnere, kao što je to uradila u slučajevima RTB Bor, Železare Smederevo, PKB.

 

Država ima plan da za preduzeća koja su godinama bila na teretu budžeta, a neka su još uvek, pronađe strateške partnere, kao što je to uradila u slučajevima RTB Bor, Železare Smederevo, PKB..., kaže premijerka Ana Brnabić i naglašava da država ima plan i za Resavicu, čija bi četiri rudnika po preporuci MMF-a trebalo zatvoriti.

 

Država ima plan da za preduzeća koja su godinama bila na teretu budžeta, a neka su još uvek, pronađe strateške partnere.

 

Država ima plan da za državne gubitaše, da im nađe kupca kao za RTB Bor, Železaru Smederevo, PKB... Plan postoji u za rudnik Resavicu, koji MMF traži da se zatvori, kaže premijerka Ana Brnabić.