Predsednica parlamenta Maja Gojković odbacila je danas navode pojedinih poslanika opozicije da je građanima zabranjen ulaz u Skupštinu i i apelovala na opoziciju da ne pravi šou od svake sednice.

 2

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da nije istina da je građanima zabranjen ulaz u parlament.

 1

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da nije istina da je gradjanima zabranjen ulaz u parlament."Nikome nije zabranjen ulaz, gradjani mogu da udju, samo je potrebno da podnesu zahtev kao i do sada", rekla je Maja Gojković pre početka rasprave u Skupštini Srbije povodom navoda pojedinih opozicionih poslanika da bez njenog odobrenja gradjani ne mogu da udju u parlament.Ona je rekla poslanicima da ne treba od svake sednice da prave šou, već da treba da rade ono za šta su ih gradjani izabrali. Maja Gojković je posle utvrdjivanja dnevnog reda a pre početka rasprave čestitala gradjanima izbor Aleksandra ...

 

Predsednica parlamenta Maja Gojković odbacila je danas navode pojedinih poslanika opozicije da je građanima zabranjen ulaz u Skupštinu i apelovala na opoziciju da ne pravi "šou" od svake sednice.

 

Pojedini pripadnici opozicije u izjavili su da je gostima zabranjen ulazak u Skupštinu bez dozvole predsednice Skupštine Maje Gojković, što ona negira. Šef poslaničke grupe Dveri Boško rekao je novinarima da još nisu dobili zvanično obrazloženje te odluke i pitao da li je ovo "Dom narodne skupštine i svih narodnih poslanika ili kuća Maje Gojković".