Strateški prioritet Vlade Srbije i Ministarstva privrede nekoliko godina unazad poznat je i jasan – sveobuhvatna podrška sektoru mikro, malih i srednjih preduzeća (MMSP) i preduzetnika, jer od njihovih ideja, truda i preduzimljivosti zavisi i brzina rasta i razvoja Srbije. MMSP sektor je kičma privrede i generator rasta i novih poslova. Preduzetnici koji ulažu u svoj biznis, donose i nove tehnologije, što dalje čini srpske proizvode atraktivnim i za izvoz. Ono što je još važnije, podsticanje malog biznisa pomaže i da se definitivno raskrsti sa neslavnim nasleđem, a pre svega sa stanjem svesti da je država ta koja nudi poslove i da se posao traži. U današnje vreme, najuspešnije su one zemlje u kojima se posao stvara, gde postoji preduzetnička ideja i okruženje koje podstiče njihov razvoj.

 

Ministar privrede Goran Knežević izjavio je danas da je sektor mikro, malih i srednjih preduzeća kičma privrede i generator rasta i novih poslova, i zato je strateški prioritet Vlade Srbije i Ministarstva privrede nekoliko godina unazad- sveobuhvatna podrška tom sektoru.

 

Ministar privrede Goran Knežević izjavio je danas da je sektor mikro, malih i srednjih preduzeća kičma privrede i generator rasta i novih poslova, i zato je strateški prioritet Vlade Srbije i Ministarstva privrede nekoliko godina unazad - sveobuhvatna podrška tom sektoru.

 

Ministar privrede Srbije Goran Knežević izjavio je danas da je sektor mikro, malih i srednjih preduzeća kičma privrede, generator rasta i novih poslova, i zato je strateški prioritet Vlade i Ministarstva privrede podrška tom sektoru.

 

Ministar privrede Goran Knežević izjavio je da je sektor mikro, malih i srednjih preduzeća kičma privrede i generator rasta i novih poslova, i zato je strateški prioritet Vlade i Ministarstva privrede nekoliko godina unazad - sveobuhvatna podrška tom sektoru.

 

Ministar privrede Srbije Goran Knežević izjavio je da je sektor mikro, malih i srednjih preduzeća kičma privrede, generator rasta i novih poslova. Zbog toga je strateški prioritet Vlade i Ministarstva privrede podrška tom sektoru.On je u autorskom tekstu za Blic naveo da "od ideja preduzetnika, njihovog truda i preduzimljivosti zavisi i brzina rasta i razvoja Srbije".

 

Ministar privrede Srbije Goran Knežević izjavio je danas da je sektor mikro, malih i srednjih preduzeća kičma privrede, generator rasta i novih poslova, i zato je strateški prioritet Vlade i Ministarstva privrede podrška tom sektoru.On je u autorskom tekstu za Blic naveo da "od ideja preduzetnika, njihovog truda i preduzimljivosti zavisi i brzina rasta i razvoja Srbije"."Preduzetnici koji ulažu u svoj biznis, donose i nove tehnologije, što dalje čini srpske proizvode atraktivnim i za izvoz", rekao je Knežević.U današnje vreme, kako je rekao, najuspešnije su one zemlje u kojima se posao stvara, gde postoji preduzetnička ideja i okruženje koje podstiče ...