Kompanija "Gorenje" će od 1. januara naredne godine proizvodnju svih frižidera i posebnu liniju ugradnih frižidera preseliti iz Velenja u Valjevo.

 

Kompanija "Gorenje" će od 1. januara naredne godine proizvodnju svih frižidera i posebnu liniju ugradnih frižidera preseliti iz Velenja u Sloveniji - u Valjevo.

 

Kompanija "Gorenje" će od 1. januara naredne godine proizvodnju svih frižidera i posebnu liniju ugradnih frižidera preseliti iz Velenja u Sloveniji - u Valjevo. "Sa kompanijom Hisense Group kao većinskim vlasnikom očekuje se proširenje proizvodnih kapaciteta, do milion dodatno proizvedenih frižidera, što otvara prostor i za upošljavanje 200 do 300 novih radnika", navodi portal eKapija pozivajući se na sagovornika iz "Gorenja".

 

Kompanija "Gorenje" će od 1. januara naredne godine proizvodnju svih frižidera i posebnu liniju ugradnih frižidera preseliti iz Velenja u Sloveniji - u Valjevo, piše portal eKapija.

 

Kompanija "Gorenje" 1. januara proizvodnju svih frižidera i posebnu liniju ugradnih frižidera seli iz Velenja u Sloveniji – u Valjevo.

 

BEOGRAD - Sa kompanijom Hisense Group kao većinskim vlasnikom očekuje se proširenje proizvodnih kapaciteta.

 

Kompanija Gorenje će od 1. januara naredne godine proizvodnju svih frižidera i posebnu liniju ugradnih frižidera preseliti iz Velenja u Sloveniji - u Valjevo, piše portal eKapija.