Poznanstvo Luke Bojovića i vode škaljarskog klana Jovana Vukotića datira još od pre hapšenja Luke u Španiji. Dvojica vođa počela su da sarađuju dok je Luka Bojović bio na slobodi, a Jovan Vukotić bio njegov crnogorski kontakt za orgaizovaje krijumčarenja i distribuiranja kokaina iz Latinske Amerike širom Evrope.

 

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da se protiv vođe crnogorskog kriminalnog "škaljarskog klana" Jovice Vukotića, koji je proteran iz Turske, vodi krivični proces u Srbiji, ali da je i Grčka raspisala međunarodnu poternicu za njim zbog sumnje da je umešan u trgovinu 135 kilograma kokaina.

 

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da se protiv vođe crnogorskog kriminalnog škaljarskog klana Jovice Vukotića, koji je proteran iz Turske, vodi krivični proces u Srbiji, ali da je i Grčka raspisala međunarodnu poternicu za njim zbog sumnje da je umešan u trgovinu 135 kilograma kokaina.

 

- Crnogorski državni organi nisu ništa preduzeli kako bi zaštitili Jovana, koji je crnogorski državljanin, već su dozvolili da bude bukvalno kidnapovan i odveden u treću zemlju - rekao je Vukotić

 

Vođi crnogorskog Škaljarskog klana Jovanu Vukotiću, koji je uhapšen u Turskoj i izručen Srbiji, određen je pritvor od 30 dana nakon posle saslušanja u Drugom osnovnom Tužilaštvu u Beogradu.

 

Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Jovici Vukotiću, kojeg mediji nazivaju vođom "škaljarskog klana" iz Crne Gore. Tužilaštvo ga tereti za posedovanje falsifikovanog pasoša.

 

Vukotić je prethodno saslušan u tužilaštvu zbog sumnje da je izvršio krivilno delo falsifikovanje isprave

 

Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Jovici Vukotiću, kojeg mediji nazivaju vođom "škaljarskog klana" iz Crne Gore. Tužilaštvo ga tereti za posedovanje falsifikovanog pasoša.

 

Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana Jovici Vukotiću, kojeg mediji nazivaju vođom "škaljarskog klana" iz Crne Gore, a tužilaštvo ga tereti za posedovanje falsifikovanog pasoša.

 

Jovici Vukotiću, vođi škaljarskog klana, Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogao da ponovi krivično delo ili da pobegne iz Srbije.

 

Na zahtev tužilaštva, vođi crnogorskog škaljarskog klana Jovanu Vukotiću sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana.

 

BEOGRAD: Vođa crnogorskog škaljarskog klana, Jovan Vukotić koji je saslušan u Drugom osnovnom Tužilaštvu u Beogradu, doveden sa kapuljačom na glavi, u pratnji SAJ.

 

Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da odredi pritvor Jovici Vukotiću zbog opasnosti od bekstva i bojazni da ne ponovi krivično delo, saznaje "Tanjug".

 

Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da odredi pritvor Vukotiću zbog opasnosti od bekstva i bojazni da ne ponovi krivično delo

 

Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu predložilo sudu da odredi pritvor Jovici Vukotiću zbog opasnosti od bekstva i bojazni da ne ponovi krivično delo. Vukotić, kojeg mediji nazivaju vo]om "škaljarskog klana" iz Crne Gore, je prethodno saslušan u tužilaštvu zbog sumnje da je izvršio krivi;no delo falsifikovanje isprave, odnosno pasoša, sa kojim je uhapšen u Turskoj pre dva dana, navodi Tanjug.

 

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će se protiv Jovice Vukotića, uhapšenog u Turskoj, postupati u skladu sa odlukama tužilaštva, a da ga i u Grčkoj traže zbog sumnje da je umešan u trgovinu 135 kilograma kokaina.

 

Grčka raspisala međunarodnu poternicu za vođom crnogorskog kriminalnog "škaljarskog klana" Jovice Vukotića zbog sumnje da je umešan u trgovinu 135 kg kokaina. To je izjavio ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović, kojoi je dodao da se protiv vođe crnogorskog kriminalnog klana, koji je proteran iz Turske, vodi krivični proces u Srbiji.

 

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da se protiv vođe "škaljarskog klana" Jovice Vukotića, koji je proteran iz Turske, vodi krivični proces u Srbiji, ali da je i Grčka raspisala međunarodnu poternicu za njim.

 

Jovica Vukotić, koji je u medijima označen kao vođa "škaljarske grupe", jednog od najozloglašenijih crnogorskih klanova, saslušan je juče u Drugom osnovnom tužilaštvu u Beogradu zbog falsifikovanja pasoša. Vukotiću, koji je iz Turske deportovan u Beograd, nakon saslušanja je određen pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva.

 

Vođi crnogorskog Škaljarskog klana Jovanu Vukotiću, koji je uhapšen u Turskoj i izručen Srbiji,…

 

Vođi crnogorskog Škaljarskog klana Jovanu Vukotiću, koji je uhapšen u Turskoj i izručen Srbiji, određen je pritvor od 30 dana nakon posle saslušanja u Drugom osnovnom Tužilaštvu u Beogradu.Tužilaštvo je zatražilo pritvor za Vukotića zbog, kako je obrazloženo, zbog opasnosti od bekstva, prenela je TV N1.Vukotić, koji se dovodi u vezu sa brojnim kriminalnim radnjama u Srbiji, Crnoj Gori i drugim evropskim zemljama,u utorak je doveden u Beograd, pošto je prethodno uhapšen sa lažnim dokumentima u turskoj Antaliji.Kotoranin Vesko Vukotić, otac Jovice Vukotića, optužio je crnogorske državne organe da nisu ništa preduzeli kako bi zaštitili njegovog sina, državljanina Crne Gore, već su, kako tvrdi, dozvolili da bude bukvalno kidnapovan i odveden u treću zemlju.On je saopštio da je Jovan uhapšen u iznajmljenom stanu u turističkom mestu Antalija i da "nema nikakvo nedelo učinjeno u Turskoj osim što je imao tudji pasoš" što je, dodao je "za njih beznačajna stvar".

 

Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana Jovici Vukotiću, kojeg mediji nazivaju vodom škaljarskog klana iz Crne Gore, a tužilastvo ga tereti za posedovanje falsifikovanog pasoša.

 

Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Jovici Vukotiću, kojeg mediji nazivaju vođom "škaljarskog klana" iz Crne Gore. Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bekstva i bojazni da ne ponovi krivično delo, precizirala je za Tanjug portparol suda Irina Kovačević.

 

Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana Jovici Vukotiću, kojeg mediji nazivaju vođom "škaljarskog klana" iz Crne Gore, a Tužilaštvo ga tereti za posedovanje falsifikovanog pasoša.

 

Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana Jovici Vukotiću, kojeg mediji nazivaju vođom škaljarskog klana iz Crne Gore, a tužilaštvo ga tereti za posedovanje falsifikovanog pasoša.

 

Jovici Vukotiću, vođi škaljarskog klana, Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogao da ponovi krivično delo ili da pobegne iz Srbije

 4

Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da odredi pritvor Jovici Vukotiću zbog opasnosti od bekstva i bojazni da ne ponovi krivično delo

 

Kotoraninu Jovici Vukotiću, vođi ozloglašenog škaljarskog klana, trebalo bi da se sudi prvo u Srbiji, a onda u Grčkoj. U Crnoj Gori za njim nije raspisana poternica.

 

Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da odredi pritvor Jovici Vukotiću zbog opasnosti od bekstva i bojazni da ne ponovi krivično delo, saznaje Tanjug.

 

Jovan Vukotić iz Kotora, koga mediji označavaju kao vođu „škaljarskog klana”, a kojeg Drugo…

 

Ozloglašeni vođa Škaljarskog klana Jovica Vukotić doveden je oko 10.30 sati u Drugo tužilaštvo u Beogradu na saslušanje, nakon što je pre nekoliko dana uhapšen u Turskoj, a potom izručen Srbiji.