Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović dogovorio je da 30 miliona evra u Srbiju investiraju četiri izraelske kompanije koje se bave preradom jagodastog voća, uzgajanjem cveća i pripadaju sektoru klanične industrije.

 

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović dogovorio je danas sa četiri izraelske kompanije iz sektora klanične industrije, prerade jagodastog voća i uzgajanja cveća, da investiraju 30 miliona evra u Srbiju.

 

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović dogovorio je da 30 miliona evra u Srbiju investiraju četiri izraelske kompanije. Te kompanije se bave preradom jagodastog voća, uzgajanjem cveća i pripadaju sektoru klanične industrije, saopštilo je; ministarstvo.

 

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović sastao se u Izraelu sa izraelskim ministrom poljoprivrede Urijem Arijelom. Tokom sastanka su usaglašeni sporazumi iz oblasti poljporivrede kako bi se poboljšala razmena agrarnih proizvoda između dve zemlje.

 

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović sastao se danas u Izraelu sa izraelskim ministrom poljoprivrede Urijem Arijelom i tom prilikom su usaglašeni sporazumi iz oblasti poljoprivrede kako bi se poboljšala razmena agrarnih proizvoda između dveju zemalja.

 

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović dogovorio je danas sa četiri izraelske kompanije iz sektora klanične industrije, prerade jagodastog voća i uzgajanja cveća, da investiraju 30 miliona evra u Srbiju.

 

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović dogovorio je sa četiri izraelske kompanije iz sektora klanične industrije, prerade jagodastog voća i uzgajanja cveća, da investiraju 30 miliona evra u Srbiju.

 

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović dogovorio je danas da 30 miliona evra u Srbiju investiraju četiri izraelske kompanije koje se bave preradom jagodastog voća, uzgajanjem cveća i pripadaju sektoru klanične industrije, saopštilo je  ministarstvo.Nedimović se u Izraelu sastao sa predstavnicima kompanija "Well Done", "Terra Nova" i "Aviv Harmonie".U saopštenju se navodi da takve investicije predstavljaju priliku otvaranja novih tržišta za srpske poljoprivrednike, kojima se tako obezbedjuje siguran i predvidljiv plasman, bolja cena za njihove proizvode, kao i veća konkurentnost.

 

BEOGRAD: Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović sastao se danas u Izraelu sa izraelskim ministrom poljoprivrede Urijem Arijelom i tom prilikom su usaglašeni sporazumi iz oblasti poljoprivrede kako bi se poboljšala razmena agrarnih proizvoda između dve zemlje.