Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu dostavljena je nova krivična prijava protiv Mihaila…

 

Policijska urpava Starog grada prosledila je još dve krivične prijave Prvom osnovnom tužilaštvu protiv I. M. (37). Krivičnim prijavama njemu se na teret stavlja uznemiravanje jedne malolene i jedne punoletne osobe, precizirala je za Tanjug portparol tužilaštva Aleskandra Đenadić.

 

Policijska urpava Starog grada prosledila je u četvrtak još dve krivične prijave Prvom osnovnom tužilaštvu protiv I. M. (37) koji je nedavno u beogradskom tramvaju seksualno uznemiravao maloletnicu

 

Policijska uprava Starog grada prosledila je još dve krivične prijave Prvom osnovnom tužilaštvu protiv I. M. (37) koji je osumnjičen da je nedavno u beogradskom tramvaju seksualno uznemiravao maloletnicu.

 

Policijska urpava Starog grada prosledila je danas još dve krivične prijave Prvom osnovnom tužilaštvu protiv Mihaila Isailovića (37) koji je nedavno u beogradskom tramvaju seksualno uznemiravao maloletnicu

 

Policija je u četvrtak prosledila još dve krivične prijave tužilaštvu protiv I.M. (37) koji je nedavno u beogradskom tramvaju seksualno uznemiravao maloletnicu.

 7

Policijska uprava Starog grada prosledila je danas još dve krivične prijave Prvom osnovnom tužilaštvu protiv I. M. (37) koji je nedavno u beogradskom tramvaju se*sualno uznemiravao maloletnicu.

 

Policijska urpava Starog grada prosledila je danas još dve krivične prijave Prvom osnovnom tužilaštvu protiv I. M. (37) koji je nedavno u beogradskom tramvaju seksualno uznemiravao maloletnicu.

 

On će ponovo biti saslušan, pošto je nakon prvog saslušanja stalno izražavao zahvalnost Bogu, pa je tužilaštvo naložilo da se obavi neuropsihijatrijsko veštačenje