Zakoni u oblasti energetike u Srbiji su mrtvo slovo na papiru, rekao je za N1 direktor Generalnog seketarijata Energetske zajednice Janez Kopač.

 

BEOGRAD - Kopač potvrdio da je Energetska zajednica već pokrenula nekoliko postupaka protiv Srbije, od kojih su neki prilično odmakli u pravno-formalnom smislu.

 

Zakoni u oblasti energetike u Srbiji su mrtvo slovo na papiru, rekao je za N1 direktor Generalnog seketarijata Energetske zajednice Janez Kopač i potvrdio da je Energetska zajednica već pokrenula nekoliko postupaka protiv Srbije, od kojih su neki prilično odmakli u pravno-formalnom smislu.

 

Zakoni u oblasti energetike u Srbiji su mrtvo slovo na papiru, rekao je za N1 direktor Generalnog seketarijata Energetske zajednice Janez Kopač. Kopač je potvrdio da je Energetska zajednica već po

 

Zakoni u oblasti energetike u Srbiji su mrtvo slovo na papiru, kaže direktor Generalnog seketarijata Energetske zajednice Janez Kopač. Zajednica je već The post Energetska zajednica pokrenula postupke protiv Srbije appeared first on Bizlife.rs.

 

Zakoni u oblasti energetike u Srbiji su mrtvo slovo na papiru, rekao je za N1 direktor Generalnog seketarijata Energetske zajednice Janez Kopač i potvrdio da je Energetska zajednica već pokrenula nekoliko postupaka protiv Srbije, od kojih su neki prilično odmakli u pravno-formalnom smislu.Kopač je rekao da je, iako nije bilo sankcija zbog nepoštovanja dogovorenog, kredibilitet Srbije narušen.Dok se ne reši problem nerazdvajanja delatnosti u Srbijagasu, Poglavlje 15 o energetici u pregovorima Srbije sa Evropskom unijom ne može biti otvoreno, istakao je Kopač i dodao da je Energetska zajednica spremna da Srbiji pomogne da na evropskom putu reši probleme.Na pitanje kako ...