Premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj najavio je da će jedan puk takozvane "vojske Kosova" biti raspoređen i na severu KiM.

 

Predsednik vlade Privremenih institucija samouprave u Prištini, Ramuš Haradinaj, izjavio je danas za TV Klan da će tzv. vojska Kosova biti formirana ovog meseca, a da će jedan puk biti razmešten prema severnom delu teritorije pokrajine.

 

Ratni zločinac i samozvani premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da će se tokom novembra usvojiti zakoni koji omogućavaju transformaciju Bezbednosnih snaga u oružane snage Kosova i da će ta vojska imati tri puka, od kojih jedan na severu zemlje.

 

Premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da će se tokom novembra usvojiti zakoni koji omogućavaju transformaciju Bezbednosnih snaga u Oružane snage tzv. Kosova i da će ta vojska imati tri puka, od kojih jedan na severu zemlje

 

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj hoće da vojska Kosova, koju Priština poslednjih mesec dana pokušava da progura na mala vrata i zaobiđe srpsku zajednicu, funkcioniše i na severu pokrajine.

 

Premijer privremih instucija u Prištini Ramuš Haradinaj poručio je da će vojska Kosova biti formirana ovog meseca, a da će jedan puk biti razsmešten prema severnom delu teritorije pokrajine.

 

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj hoće da vojska Kosova, koju Priština poslednjih mesec dana pokušava da progura na mala vrata i

 

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da će se tokom novembra usvojiti zakoni koji omogućavaju transformaciju Bezbednosnih snaga u Oružane snage Kosova i da će ta vojska imati tri puka, od kojih jedan na severu zemlje.

 

Priština - Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da će se tokom novembra usvojiti zakoni koji…

 

Premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj najavio je da će jedan puk takozvane "vojske Kosova" biti raspoređen i na severu KiM!