U industrijskom kompleksu "Majnd park" kod Kragujevca je otvorena prva fabrika, "AMM", koja posluje u okviru "Majnd grupe".

 

U industrijskom kompleksu MIND park kod Kragujevca u petak je otvorena prva fabrika, "AMM", koja posluje u okviru "Majnd grupe"

 

U tom industrijskom parku u Šumadiji će u narednom periodu biti otvorene još dve ili tri fabrike

 

Prva fabrika u indistrijskom kompleksu "Majnd park" biće otvorena dana u Kragujevcu. Za oko sedam meseci, od postavljanja kamena-temeljca završena je prva proizvodna hala. Fabrika AMM, koja posluje u okviru "Majnd grupe", prostire se na oko 8.000 kvadrata i u njoj će se proizvoditi delovi za tramvaje i vozove koji se kreću evropskim metropolama.

 

Kragujevac sutra dobija novi industrijski kompleks "Majnd park". Za početak biće otvorena prva fabrika sa hiljadu radnih mesta. To će biti grad u malom na 10.000 hektara sa svim sadržajima neophodnim za život, najavio je predsednik Aleksandar Vučić ističući da Srbija ima 10,7 odsto više stranih investicija nego lane. U okviru "Majnd parka", čiji je vlasnik Bratislav Milanović, dva nova pogona imaće i nemački "Simens", koji već ima fabriku u Kragujevcu. Direktor "Simensa" za Srbiju Udo Ajhlinger ispričao je za RTS kako fabrika radi i kakvi su planovi.

 

U industrijskom kompleksu MIND park kod Kragujevca danas je otvorena prva fabrika, "AMM", koja posluje u okviru "Majnd grupe".

 

U industrijskom kompleksu MIND park kod Kragujevca otvorena je prva fabrika, "AMM", koja posluje u okviru MIND grupe.

 

U industrijskom kompleksu MIND Park u Kragujevcu, svečano se otvara prva fabrika, uz prisustvo predsednika Vučića.

 

U industrijskom kompleksu MIND park kod Kragujevca danas je otvorena prva fabrika, AMM, koja posluje u okviru Majnd grupe.