Ministarstvo spoljnih poslova Rusije oglasilo se povodom izjava albanskog premijera Edija Rame i kosovskog predsednika Hašima Tačija o ujedinjenju delova Srbije sa Kosovom, ocenivši da se iza licemernih razgovora o stabilizaciji u regionu pod kišobranom NATO-a zapravo potkopavaju temelji stabilnosti.

 

Zvanična Moskva je ocenila, povodom izjava o "ujedinjenju Kosova i Albanije", da se pod kišobranom NATO potkopavaju temelji stabilnosti. Kako je navelo Ministarstvo spoljnih poslova Rusije nakon izjava albanskog premijera Edija Rame i kosovskog predsednika Hašima Tačija, "iza licemernih razgovora o stabilizaciji u regionu pod kišobranom NATO se zapravo potkopavaju temelji stabilnosti".

 105

MOSKVA - Rusko Ministarstvo spoljnih poslova oglasilo se povodom izjava albanskog premijera Edija Rame i kosovskog predsednika Hašima Tačija o ujedinjenju delova Srbije sa Kosovom, ocenivši da se iza licemernih razgovora o stabilizaciji u regionu pod kišobranom NATO zapravo potkopavaju temelji stabilnosti. „Uz potajne i neosnovane optužbe na račun Rusije o pokušajima da destabilizuje situaciju u Jugoistočnoj Evropi preduzimaju se mere kako bi…

 1

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova oglasilo se povodom izjava albanskog premijera Edija Rame i kosovskog predsednika Hašima Tačija o ujedinjenju delova Srbije sa Kosovom, ocenivši da se iza licemernih razgovora o stabilizaciji u regionu pod kišobranom NATO zapravo potkopavaju temelji stabilnosti.

 1