Vest dana jutros u Srbiji je otvaranje 16 Lidl prodavnica, a građani u redovima čekaju ispred u svim gradovima gde je nemački lanac otvorio radnje sa velikim sniženjima. Cene su uslovile i "grabež" za robom, pa nam se tako jedna Beograđanka pohvalila daje kupila najmanje 30 pilića, a jedan Novosađanin je na otvaranju kupio čak 500 kilograma šećera.

 

Nemački trgovinski lanac Lidl otvorio je danas svoja vrata potrošačima u Srbiji. Evo kakve su cene, šta je u ponudi, i šta se najviše kupuje.

 

Nemački diskontni lanac Lidl otvorio je u osam časova svojih 16 maloprodajnih objekata u Srbiji. Ekipa Prve televizije bila ne na licu mesta i pogledajte šta je predsednik Srbije poručio kasirki ovog prodajnog lanca, ali i šta kažu prvi kupci koji ispred ove prodavnice čekaju jutros od šest sati.

 

Na otvaranju nemačkog lanca prodavnica Lidl danas je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je odgovorio na kritike da se oko otvaranja diže velika buka - rečima da to nije obična prodavnica, evo i zašto...

 

U 12 gradova Srbije tačno u osam sati otvoreno je 16 prodavnica "Lidla", najvećeg trgovinskog lanca u Evropi.

 

Kompanija Lidl Srbija otvorila je u četvrtak u osam časova 16 prodavnica u 12 gradova širom Srbije, od čega pet u Beogradu.

 

BEOGRAD - U 12 gradova u Srbiji jutros je otvoreno 16 prodavnica nemačkog trgovačkog lanca Lidl.

 

Ambasador Nemačke u Srbiji Tomas Šib istakao je da je Lidl dobar primer za šta se nemačke firme zalažu u Srbiji, što je održiv i promišljen pristup poslovanja.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, na otvaranju prodavnice lanca Lidl, da ovo…

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje otvaranju jedne od 16 prodavnica kompanije Lidl Srbija.

 

Dugo najavljivani i dugo očekivani nemački diskontni lanac u osam sati otvorio je vrata potrošačima u Srbiji.

 

U 8h otvoreno je 16 Lidl radnji u 12 gradova Srbije, od čega pet u Beogradu, čime je započelo poslovanje ove nemačke kompanije u Srbiji.

 

Predsednik otvara prodavnicu u Ulici Vojislava Ilića

 

Nemački diskontni lanac Lidl danas otvara prvih 16 maloprodajnih objekata u Srbiji, čime i zvanično počinje poslovanje u Srbiji.

 

Otkucava i poslednji dan bez Lidla u Srbiji, i čeka se da se vidi da li će opravdati očekivanja - i doneti niže cene. Prvi put, kompanija će tačno u 8 ujutru otvoriti svoja vrata u Srbiji sa pet prodavnica u Beogradu i 11 u drugim gradovima (Bor, Kragujevac, Niš, Leskovac, Smederevo, Subotica, Sombor, Užice, Šabac, Novi Sad i Zrenjanin).

 

Portal Jugmedija objavio je na svojoj fejsbuk stranici snimak sa otvaranja Lidla u Leskovcu na kojem se vidi opšte otimanje za piletinom. Lidl je ponudio akciju za cele pileće po ceni od 120 dinara za kilogram i u svih 16 otvoenih objekata vladala je prava jagma za tim mesom.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je penzionerima da će im penzije iz godine u godinu biti sve veće.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje otvaranju jedne od 16 prodavnica kompanije Lidl Srbija.

 

Lidl je u Srbiji otvorio prodavnice u 8 časova jutros, a interesovanje kupaca ne jenjava.

 

Generalni direktor Lidl Srbija Tomislav Šapina kaže da je Lidl prvi savremeni diskontni lanac u Srbiji koji na tržište donosi novo jedinstveno iskustvo kupovine

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas jednu od 16 prodavnica kompanije Lidl Srbija, koje su svečano otvorene tačno u 8 sati.

 

Kompanija Lidl Srbija otvorila je danas u osam sati 16 prodavnica u 12 gradova širom Srbije, od čega pet u Beogradu. Potrošačima je na raspolaganju 1.500 brendova, a od toga čak 350 iz domaće proizvodnje.

 

Veliki broj Beograđana sjatio se danas u objekat u Vojislava Ilića gde je svečano otvoren nemački Lidl.

 

Kompanija Lidl Srbija otvorila je danas u osam sati 16 prodavnica u 12 gradova širom Srbije, od čega pet u Beogradu. Potrošačima je na raspolaganju 1.500 brendova, a od toga čak 350 iz domaće…

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da investicija Lidla u Srbiju do sada iznosi 205 miliona evra.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jednu od 16 prodavnica kompanije Lidl Srbija, koje će biti svečano otvorene tačno u 8 sati. Vučić je prilikom obilaska ocenio da je objekat lepši nego u Bugarskoj.

 

Kompanija Lidl Srbija otvorila je danas u osam časova 16 prodavnica u 12 gradova širom Srbije, od čega pet u Beogradu

 

U 12 gradova u Srbiji jutros je otvoreno je 16 prodavnica nemačkog trgovačkog lanca Lidl. Prodavnice su počele da rade u osam sati u Beogradu, Boru, Zrenjaninu, Kragujevcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu i Šapcu, a radno vreme biće svakog dana do 22.00.Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je ceremoniji otvaranja jedne od pet Lidlovih prodavnica u Beogradu i izjavio da je Lidl u Srbiju uložio 205 miliona evra i zaposlio 1.553 radnika."Ovo nije običan dan i ovo nisu sasvim obične prodavnice, ovo je dan kada pravimo veliki korak napred ka boljem i kvalitetnijem životu", kazao je Vučić.Vučić je kazao da će se na rafovima Lidla u Srbiji naći i proizvodi srpskih proizvodjača i da očekuje da će se oni najkvalitetniji prodavati u prodavnicama širom sveta.Pošto je u redu ispred prodavnice u Ulici Vojislava Ilića na Voždovcu bilo najviše penzionera, Vučić se njima direktno obratio."Ove godine i svake druge imaćete sve veću penziju, svojim unucima ćete

 

Trgovinski lanac Lidl otvorio je danas svoje prodavnice u Beogradu i još 11 gradova u Srbiji, a ukupno je otvoreno 16 prodavnica. Na svečanosti u Beogradu, ispred prodavnice u ulici Vojislava Ilića, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je Lidl u Srbiju uložio 205 miliona evra i da je zaposlio 1.500 ljudi. Ovo nisu obične prodavnice, istakao je Vučić i dodao da nemačka kompanija sa sobom donosi i svoju organizaciju rada, a građani će imati mogućnost da biraju jeftinije i kvalitetnije proizvode. Prodavnice Lidl su otvorene i u Boru, Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Leskovcu, Novom Sadu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užici i Šapcu.