Portal Jugmedija objavio je na svojoj fejsbuk stranici snimak sa otvaranja Lidla u Leskovcu na kojem se vidi opšte otimanje za piletinom. Lidl je ponudio akciju za cele pileće po ceni od 120 dinara za kilogram i u svih 16 otvoenih objekata vladala je prava jagma za tim mesom.

 

Lidl je u Srbiji otvorio prodavnice u 8 časova jutros, a interesovanje kupaca ne jenjava.

 

Ambasador Nemačke u Srbiji Tomas Šib istakao je da je Lidl dobar primer za šta se nemačke firme zalažu u Srbiji, što je održiv i promišljen pristup poslovanja.

 

Nemački diskontni lanac Lidl danas otvara prvih 16 maloprodajnih objekata u Srbiji, čime i zvanično počinje poslovanje u Srbiji.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je penzionerima da će im penzije iz godine u godinu biti sve veće.

 

Generalni direktor Lidl Srbija Tomislav Šapina kaže da je Lidl prvi savremeni diskontni lanac u Srbiji koji na tržište donosi novo jedinstveno iskustvo kupovine

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da investicija Lidla u Srbiju do sada iznosi 205 miliona evra.

 

Otkucava i poslednji dan bez Lidla u Srbiji, i čeka se da se vidi da li će opravdati očekivanja - i doneti niže cene. Prvi put, kompanija će tačno u 8 ujutru otvoriti svoja vrata u Srbiji sa pet prodavnica u Beogradu i 11 u drugim gradovima (Bor, Kragujevac, Niš, Leskovac, Smederevo, Subotica, Sombor, Užice, Šabac, Novi Sad i Zrenjanin).