Ministar finansija Siniša Mali najavio izradu petog ciklusa Programa ekonomskih reformi za period od 2019. do 2021. godine što je najvažniji strateški dokument Vlade Srbije u ekonomskom dijalogu Evropskom unijom.

 

Ministar finansija Siniša Mali rekao je danas da plan Vlade Srbije predviđa mere za jačanje rasta u privatnom sektoru, smanjenje sive ekonomije, završetak reforme javne uprave, državnih preduzeća i finansijskih institucija.

 

Ministar finansija Siniša Mali rekao je 12. septembra da plan Vlade Srbije predvidja mere za jačanje rasta u privatnom sektoru, smanjenje sive ekonomije, završetak reforme javne uprave, državnih preduzeća i finansijskih institucija. On je na otvaranju petog ciklusa izrade Programa ekonomskih reformi (ERP) za period od 2019. do 2021. rekao da će se nastaviti reforma javnih finansija, poreske administracije i obrazovanja, da će se ulagati u infrastrukturu i jačati sistem upravljanja javnim investicijama. Opširnije...

 

Ministar finansija Srbije Siniša Mali najavio je danas izradu novog, petog ciklusa Programa ekonomskih reformi (ERP) za period od 2019. do 2021. godine u okviru procesa evropski semestar "lajt"